X

Η Μαρία Μενούνος μας συστήνει το αγόρι που την παρότρυνε για τη δύσκολη επέμβαση (φωτό)

Η γνωριμία τους, η ερώτηση της παρουσιάστριας και η αφοπλιστική απάντηση του αγοριού που της έδωσε δύναμη να προχωρήσει…

Ant1news

Συγκλονίζει η περιπέτεια της υγείας της Μαρία Μενούνος.

Η 39χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «E! Entertainment»,  ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τον εγκέφαλο..

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο οι γιατροί τονίζουν ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως για την πανέμορφη Μαρία.

H Μαρία Μενούνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με το αγόρι που της έδωσε το κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

 

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήσω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας λίγο πριν την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: '' Όχι''. Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στον δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το φιλανθρωπικό event  που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο», έγραψε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.