X

Μωρό τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στην κοιλιά της μαμάς του

Το βρέφος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Για θαύμα μιλούν οι γιατροί.

Ant1news

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγοράκι, το οποίο τραυματίστηκε από σφαίρα ενώ ακόμα βρισκόταν στη μήτρα της μητέρας του.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, το μωρό τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στους πνεύμονες και τη σπονδυλική στήλη και αυτή τη στιγμή είναι παραπληγικό. Η μητέρα του Claudineia dos Santos Melo νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και δεν απειλείται η ζωή της.

Η 28χρονη μητέρα του ήταν εννέα μηνών έγκυος όταν χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιά κατά διάρκεια ανταλλαγής πυρών σε μία από τις φαβέλες του Ρίου..

Ο μικρούλης, που ονομάστηκε Άρθουρ ήρθε στο κόσμο με καισαρική. Ο γυναικολόγος José Carlos Oliveira, που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του βρέφους, δήλωσε ότι πρόκειται για «ένα θαύμα».

«Σήμερα είναι παραπληγικός αλλά μπορούν να γίνουν πολλά κατά τη διάρκεια της ζωής αυτού του παιδιού» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν είχε ποτέ βρεθεί αντιμέτωπος με αντίστοιχο περιστατικό στη ζωή του.

Η οικογένειά του ελπίζει ότι στο μέλλον θα καταφέρει να ξεπεράσει τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας του και να περπατήσει.