X

“Στενό μαρκάρισμα” της ΝΔ στον Πάνο Καμμένο για το “Noor 1”

Σύγκρουση Καμμένου–Μαρινάκη. Νέες "φωτιές" απο τον εφοπλιστή Γιαννουσάκη. Σύγκρουση Μαξίμου - ΝΔ για τις εξεταστικές επιτροπές.

Ant1news

Η θύελλα στην πολιτική σκηνή για το "NOOR1" και τη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη φουντώνει μέρα με τη μέρα. Η κυβέρνηση απέρριψε τόσο το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική όσο και για κλήση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Αποτέλεσμα αυτού του εγκληματικού σχεδιασμού είναι η απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες, η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους. Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη» τονίζει ο Πάνος Καμμένος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του ξέσπασε εναντίον του Πάνου Καμμένου κάνοντας λόγο για σκευωρία του υπουργού εις βάρος ενός αθώου. «Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη. Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ. Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας. Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε. Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Την ίδια στιγμή με νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Unfollow ο ισοβίτης για την υπόθεση του NOOR 1 Μάκης Γιαννουσάκης υποστηρίζει πως στη συνομιλία που είχε με τον Πάνο Καμμένο του ζήτησε να καταθέσει εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Μαξίμου από την πλευρά του μιλά για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και ζητά να λάμψει η αλήθεια. «Σημασία έχει να δούμε ποιος είναι ο μαγκίτης που μπόρεσε και πέρασε 2 τόνους ηρωίνης» είπε ο Νίκος Παππάς. «Εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθεί το κοινοβούλιο από το να ασχολείται με τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM”.

Νέα κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για τις Εξεταστικές Επιτροπές 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η ΝΔ, κάνει λόγο για εκκωφαντική σιωπή του Μαξίμου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το 2015».


«Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία πηγές του Μεγάρου Μαξίμου απάντησαν λακωνικά «οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες».

Απαντώντας στις κυβερνητικές διαρροές, σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει «τα εγκλήματα σε βάρος της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας με τα σχέδια για διπλό νόμισμα κι έξοδο από την Ευρωζώνη, προφανώς δεν είναι ανοησίες. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Που ο ελληνικός λαός απαιτεί να διερευνηθεί κι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται γι’  αυτό. Γι’ αυτό το Μέγαρο Μαξίμου ας εγκαταλείψει τουλάχιστον την αλαζονεία».