X

Το τραγούδι που “έκλεψε” την πρωτιά από το “Gangnam Style” στο YouTube

Ποιο είναι το τραγούδι που έρχεται να πάρει την πρωτιά από το μέχρι τώρα Νο 1.

Ant1news

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων βίντεο στο YouTube βρέθηκε η γνωστή επιτυχία του Νοτιοκορεάτη Psy λίγο μετά την κυκλοφορία.

Μάλιστα κράτησε το τραγούδι αυτό κράτησε την πρωτιά για 5 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, το σουρεαλιστικό βίντεο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρόνο ρεκόρ, «σπάζοντας τον μετρητή του YouTube» και ξεπερνώντας το μέγιστο δυνατό αριθμό προβολών (2.147.483.647). Το YouTube είχε αναγκαστεί να γράψει καινούριο κώδικα.

Όμως όλα τα καλά δεν κρατάνε για πάντα! Έτσι το Gangnam Style έδωσε την θέση του σε ένα άλλο μουσικό βίντεο κλιπ, αυτό του Τσάρλι Πουθ και του Γουίζ Καλίφα με το «See You Again».

Μέχρι στιγμής η μπαλάντα έχει αναπαραχθεί 2.895.373.709 φορές, ξεπερνώντας τις συνολικά 2.894.426.475 προβολές που έχει καταγράψει το τραγούδι του Psy.

Το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε ειδικά για την κινηματογραφική ταινία «Μαχητές των Δρόμων 7» και ακούγεται στους τίτλους τέλους.

Σημειώνεται πως το βίντεο μέσα σε μόλις 6 μήνες έφτασε τις 1 δισεκατομμύριο προβολές και τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεπέρασε τις 2 δισεκατομμύρια.

Όμως το συγκεκριμένο τραγούδι δεν φαίνεται να κρατάει και για πολύ την θέση του αφού ένα άλλο έρχεται για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Ο λόγος για τον καλλιτέχνη Λουίς Φόνσι και το κομμάτι Despacito, το οποίο έχει καταγράψει 2,5 δισεκατομμύρια προβολές σε διάστημα μόλις 6 μηνών.