X

Προσφορά τροφίμων από το ΕΕΑ στον Δήμο Αθηναίων

Η παράδοση έγινε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Καμίνη.

Ant1news

Η κοινωνική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων συνεχίστηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 με την παράδοση μιας σημαντικής ποσότητας τροφίμων -34 παλέτες- στον Δήμο Αθηναίων, τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, όπου οι ανάγκες στήριξης συμπολιτών μας που στερούνται βασικών αγαθών είναι πολύ μεγάλες.

Η παράδοση έγινε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Καμίνη, ο οποίος υποδέχθηκε και ξενάγησε τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στους χώρους της δομής.

Παρέστησαν ακόμη η κα. Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Α. και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Ε.Ε.Α., και ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), με τη συμβολή του οποίου έγινε η παράδοση των τροφίμων.

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τη «μεγάλη προσφορά στον Δήμο Αθηναίων» και ανέφερε ότι στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας εξυπηρετούνται 27.000 συμπολίτες μας σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ λειτουργεί και Κοινωνικό Πλυντήριο.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ευχαρίστησε επίσης από την πλευρά του τον κ. Καμίνη για τη συνεργασία, εξήρε το έργο του Δήμου Αθηναίων για τη στήριξη ενός τόσο μεγάλου αριθμού πολιτών μέσω μιας πολύ οργανωμένης δομής και δήλωσε την πρόθεση του Ε.Ε.Α. να σταθεί δίπλα στο δύσκολο έργο του Δήμου.

Η δράση αυτή του Ε.Ε.Α. αφορά οκτώ δήμους της Αττικής και ήδη τα τρόφιμα έχουν παραδοθεί -πέραν του Δήμου Αθηναίων- στους Δήμους Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Καισαριανής, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει η παράδοση και στον Δήμο Καλλιθέας.

Η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α., δείγμα της ευαισθησίας των επιχειρήσεων για τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας, δεν σταματά εδώ, αλλά θα συνεχιστεί με νέες δράσεις από τον Σεπτέμβριο.