X

Νέα “πυρά” Γερουλάνου κατά Γεννηματά για την διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Ως «θνησιγενές εγχείρημα» χαρακτηρίζει την Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλώνοντας ότι παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ «οι αξίες του οποίου είναι πιο επίκαιρες από ποτέ».

Ant1news

Βολές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για το εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπολύει ο Παύλος Γερουλάνος με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα και τίτλο: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Ο πρώην υπουργός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου μιλά για εμμονή με τη διάλυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος λόγω του ότι «η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεωρεί το ΠΑΣΟΚ μικρό, τοξικό και τελειωμένο».

Παράλληλα υποστηρίζει πως το εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «είναι θνησιγενές ακόμα και αν υπηρετήσει βραχυπρόθεσμα τις φιλοδοξίες στελεχών της να κρατήσουν τις καρέκλες τους» και ξεκαθαρίζει: «Έχω αποφασίσει να μην ακολουθήσω τους συντρόφους μου σε αυτήν την πορεία. Δεν ήρθα και δεν έμεινα στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για αυτό».

Αντιθέτως δηλώνει ότι παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ και πως θεωρεί τις αξίες του και τις αρχές του πιο επίκαιρες από ποτέ:

«Σήμερα, είμαι πια σίγουρος ότι η υπόσχεση που έδωσε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για μια δυναμική και δημιουργική μεσαία τάξη μέσα από αλλαγές στο κράτος που θα διασφαλίζουν τα δικαιώματα του πολίτη, αποτελεί θεμέλιο και αφετηρία για την αναγέννηση της ελληνικής κοινωνίας. Ότι το Κίνημα θα ξαναγίνει ένα με την κοινωνία όταν επαναφέρει το όραμά του και τη βάλει στο επίκεντρο της πολιτικής του πρότασης. Αυτήν την πολιτική θέλω να υπηρετώ και για αυτό είμαι και παραμένω μέλος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος»