X

“Your Face Sounds Familiar”: οι μεταμφιέσεις του μεγάλου τελικού (βίντεο)

Μοναδικές εμφανίσεις, πολύ γέλιο και στιγμές συγκίνησης είχε το τελευταίο live. Η εμφάνιση έκπληξη της Μ. Μπεκατώρου και τα σχόλια των κριτών...

Ant1news

Μοναδικές εκπλήξεις, εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, άφθονο γέλιο και πολλές συγκινήσεις είχε ο μεγάλος τελικός του πιο ξεχωριστού show της ελληνικής τηλεόρασης, “Your Face Sounds Familiar”. 

Όπως κάθε φορά οι μεγαλύτεροι Έλληνες και διεθνείς star της μουσικής βιομηχανίας, από το ίδιο stage, μεταμόρφωσαν για τελευταία φορά τις  Πέμπτες μας! 

Στις θέσεις τους όπως πάντα οι κριτές, Νίκος Μουτσινάς, Έλλη Κοκκίνου, Σταμάτης Φασουλής και Φώτης Σεργουλόπουλος, για να κάνουν για τελευταία φορά τα εύστοχα σχόλιά τους στους διαγωνιζόμενους. 

Η έναρξη του μεγάλου τελικού ήταν εντυπωσιακή με μια εμφάνιση έκπληξη από την αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μαζί με την παρέα της «ζωντάνεψαν» τους Locomondo επί σκηνής τραγουδώντας το «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα». 

Το αποτέλεσμα ξεσήκωσε όλους στο στούντιο και το σόου ξεκίνησε δυναμικά και με ανεβασμένη διάθεση. 

Πρώτοι στην σκηνή ανέβηκαν ο Αντώνης Δόμινος με την Κόνυ Μεταξά υποδυόμενοι τους  Aqua και τραγουδώντας το «Barbie girl»… 

Ακολούθησε ένας εκ των τεσσάρων φιναλίστ ο Άρης Μακρής ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Steve Balsamo, ερμηνεύοντας το «Gethsemane». 

Δημήτρης Μακαλιάς και Ιρένε Τροστ  μεταμφιέστηκαν σε Emma Stone και Ryan Gosling ερμηνεύοντας το τραγούδι "City of Stars" από την ταινία La La Land.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ, ενσάρκωσε τον  frontman των Placebo, Brian Molko, τραγουδώντας το «Every you, every me».

 

Σειρά πήρε ο τρίτος φιναλίστ του σόου Ησαΐας Ματιάμπα ο οποίος σε ρόλο Διονύση Σαββόπουλου είπε το τραγούδι «Τι έπαιξα στο Λαύριο». 

Ακολούθησε το ντουέτο της Σαμπρίνας με τον Γιάννη Χατζόπουλο, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε Έλλη Κοκκίνου και Γιώργο Μαζωνάκη αντίστοιχα τραγουδώντας το «Gucci φόρεμα».

Όπως ήταν φυσικό η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε στην σκηνή την Έλλη Κοκκίνου, η οποία θυμήθηκε τα παλιά…

Η Παρθένα Χοροζίδου, η τέταρτη φιναλίστ, πήρε σειρά και μεταμφιέστηκε σε Jennifer Hudson ερμηνεύοντας το «One Night Only».