X

Συναγερμός στις αρχές: 2500 αμπούλες με “αέριο γέλιου” σε μπαρ στην Κέρκυρα

Εντατικοί έλεγχοι σε νυχτερινά μαγαζιά μετά το περιστατικό με την Βρετανίδα τουρίστρια που έπεσε σε κώμα. Κατασχέσεις και συλλήψεις στην Κέρκυρα.

Ant1news

Συναγερμός έχει σημάνει στα ελληνικά νησιά από την επανεμφάνιση του ναρκωτικού hippy crack ή αλλιώς «αέριο του γέλιου», που αυτή τη φορά έγινε αιτία να πέσει σε κώμα μία 18χρονη την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη! 

Μετά το περιστατικό αυτό οι αρχές εντείνουν τους ελέγχους σε μπαρ και κλαμπ στα νησιά. Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης, συνελήφθησαν 4 Έλληνες και 2 αλλοδαποί, κατά περίπτωση ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράνομη πώληση συνολικά 2.437 συσκευασιών (αμπούλες) οι οποίες περιείχαν αέριο ( laugh gas ).

Στους ίδιους ελέγχους, συνελήφθη επίσης ένας Έλληνας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για πώληση αδασμολόγητων αλκοολούχων ποτών, όπου και κατασχέθηκαν συνολικά 70 φιάλες και ένας ακόμα Έλληνας για παράνομη πώληση ειδών παραεμπορίου.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος , οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν την υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, διατάραξη, ηχορύπανση και άλλες.