X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η πολιτική σύγκρουση για τη Δικαιοσύνη, η επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «μέτωπο» κυβέρνησης κατά της Δικαιοσύνης, η συνάντηση Τσίπρα - Ατχτσιόγλου, καθώς και η ρύθμιση οφειλών ως 120 δόσεις στα πλαίσια του εξωδικασιτκού είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη – ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 3-2 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ----Επιδότηση εισφορών για λιγότερα «μπλοκάκια» - Δεσμεύσεις Τσίπρα-Αχτσιόγλου για «ανάκτηση» και ποιοτικότερη εργασία----Προς κοινό μέτωπο Podemos-Σοσιαλιστές----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – «Στις αγορές τον κατάλληλο χρόνο»----ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ – Γαλλική «ομπρέλα» στην κυπριακή ΑΟΖ----ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ – Ιχνογράφησε την εποχή του----ΕΚΘΕΣΗ emotions – Συναισθήματα στη σκιά της Ακρόπολης.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μέτωπο με τη Δικαιοσύνη – Συντηρεί η κυβέρνηση με νέες επικριτικές δηλώσεις Τσίπρα και Κοντονή----Τουρκικές αξιώσεις μέσω NAVTEX----Εντείνεται η βία του καθεστώτος στη Βενεζουέλα----Κομπάζει η ΑΔΕΔΥ για τη μη αξιολόγηση – Των δημοσίων υπαλλήλων----Αυστηροί όροι εξωδικαστικής ρύθμισης χρεών – Στην εφορία σε 120 δόσεις----Αναβάλλεται η έκδοση ομολόγου – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Η σκληρή αντιεργατική επίθεση δεν κρύβεται με κυβερνητικά πανηγύρια – Ανακύκλωση της ανεργίας, διαχείριση της ακραίας φτώχειας και «δωράκια» στη μεγαλοεργοδοσία----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟ – Στην τελική ευθεία για την πανελλαδική απεργιακή μάχη την Πέμπτη 20 Ιούλη----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ο μόνος δρόμος για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών αυτός της σύγκρουσης με το κεφάλαιο----ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ – «Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές, δούλοι δεν θα γίνουμε στις πολυεθνικές!»---«Έφυγε» η σ. Ευανθία Αγγουράκη---Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στο Ζευγολατιό----ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ – «Καζάνι που βράζει» ενώ φουντώνουν οι ανταγωνισμοί.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ο Σημίτης! Ένα άρθρο (του ίδιου) που γκρεμίζει τον μύθο… του πολιτικού που μας έβαλε στο ευρώ----Έρευνα-σοκ: Τον έναν στους δύο 40άρηδες τον ζουν οι γονείς του----Επιδοτούν τώρα με έως 350 ευρώ τις εισφορές για τα μπλοκάκια-----Στο σκαμνί (σήμερα) ο Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για παράβαση καθήκοντος----120.000 αγρότες εκπέμπουν SOS  για τους δασικούς χάρτες----ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΤΥΦΛΩΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ----Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ήρωας πυροσβέστης----Απίστευτο! Έπεσαν χιόνια μέσα στο κατακαλόκαιρο----«ΜΙΛΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ----Να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ σε τέσσερις δόσεις απαιτούν από την κυβέρνηση οι δανειστές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φορο-παράνοια Εκκαθαριστικό 3.237 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 921 ευρώ! ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ----ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ----Πανηγυρίζουν παρά τις μειώσεις μισθών-συντάξεων----ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΟΡΕΥΣΗ – «Έστριψε το μαχαίρι στην πληγή με πρόθεση να την σκοτώσει»----1.686 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΒΖ----ΜΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ----ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δικαιοσύνη σε αναστολή – ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΜΕ 3-2 ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – «Η Δικαιοσύνη προστατεύει πολλές φορές του κακοπληρωτές εργοδότες»----ΚΥΠΡΟΣ – Κανένα πρόβλημα με τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ----ΑΕΙ – Πόσο πάει το «εισιτήριο» για τις περιζήτητες σχολές----ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – Σε δεινή θέση οι μηχανικοί λόγω ασφαλιστικών εισφορών----ΕΕ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Όλα του Brexit δύσκολα----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Προεκλογικά πυρά Σουλτς.

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Αλχημιστής – Τη δική του πραγματικότητα ανακάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του, χθες, στο υπουργείο Εργασίας – ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ 9,34% ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΕΤΗ 2015-2017 ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ----ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ----ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ – ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ----ΕΤΙΝΓΚΕΡ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - ΤΟ BREXIT ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ESPRESSO: «ΒΟΜΒΑ» καρκίνου στα κομμωτήρια – Έλληνες επιστήμονες εκπέμπουν SOS και προειδοποιούν για τους τεράστιους κινδύνους---Το Survivor έκανε τους άντρες «Μαχητές» στο… κρεβάτι----Η κόρη του «ερυθρόλευκου» σταρ Ντάρκο Κοβάσεβιτς σκόρπισε τον τρόμο οδηγώντας τύφλα στο μεθύσι – ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ----ΞΕΦΥΓΕ! Ο Σεϊταρίδης παντρεύτηκε με αθλητικά και… κορόνα----Βρήκαν αίμα στη «Σνδόνη του Τορίνο»----ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ – Αυτός είναι 0 29χρονος «δράκος» των ασανσέρ.