X

Wimbledon: φόρεσαν φούστα σε θεατή και τον έβαλαν να παίξει! (βίντεο)

Ο ευτραφής θεατής είχε την ενοχλητική συνήθεια να δίνει οδηγίες στις αθλήτριες. Η Κλάιστερς του έδωσε ένα μάθημα που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή….

Ant1news

Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε το φετινό Wimbledon, με «θύμα» ένα θεατή των αγώνων και «θύτη» την φημισμένη τενίστρια Κλάιστερς.

Κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης η Κλάιστερς έδειξε να ενοχλείται από τις συνεχείς υποδείξεις ενός από τους θεατές στην εξέδρα και αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα.

Σταμάτησε τον αγώνα και τον κάλεσε στο κορτ για να πάρει τη θέση μιας εκ των αντιπάλων της για να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουν οι αθλήτριες.

Προς μεγάλη της έκπληξη ο Κρις Κουίν δεν δίστασε, κατέβηκε στο γρασίδι και πήρε θέση μάχης….

Όμως η Κλάιστερς δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Μια και βρίσκονταν στο Wimbledon, όπου οι τενίστες πρέπει να φορούν λευκά, έβγαλε μία φούστα της από τον σάκο της και έτρεξε στην άλλη πλευρά του κορτ, για να την φορέσει στον Κουίν.

 Αν και... δύσκολα, εκείνος τελικά χώρεσε στη φούστα και ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το σερβίς της Κλάιστερς, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Ο Κουίν το χάρηκε με τη ψυχή του και η εμπειρία του έμεινε αξέχαστη. «Σε ευχαριστώ που ήσουν χαλαρή απέναντί μου στο σερβίς. Με έκανες μεγάλο ήρωα στα μάτια των 3 κορών μου, που σε λατρεύουν», έγραψε στην Κλάιστερς μέσω Twitter, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έπειτα από αυτό το μάθημα θα προσέχει πότε ανοίγει το στόμα του.