X

Επίθεση με βαριοπούλες στο δημαρχείο Ζωγράφου

Το βίντεο του "Ρουβίκωνα" μέλη του οποίου προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές, στην δεύτερη συνεχόμενη "παρέμβαση" τους, μετά την εισβολή στην ΤτΕ.

Ant1news

Ομάδα αγνώστων που φορούσαν κράνη και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται το δημαρχείο Ζωγράφου.

Περίπου 6 με 7 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκαν με βαριοπούλες γύρω στις 05:30 και έσπασαν τα τζάμια του ισογείου και του πρώτου ορόφου, προκαλώντας και άλλες εκτεταμένες φθορές.

Το βράδυ της Τετάρτης 19/07/2017 και σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου.

 Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με κείμενο του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα "Ρουβίκωνας", ενώ λίγες ώρες αργότερα ανήρτησε το βίντεο της επίθεσης σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.