X

Αυτός είναι ο Τούρκος που σκοτώθηκε στο σεισμό στην Κω (φωτο)

Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό στην Κω. Σε Κρήτη και Αθήνα οι τραυματίες.

Ant1news

Ο 39χρονος Σινάν Κούρτογλου είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet ο Τούρκος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο σεισμό της Κω.

Από την ισχυρή δόνηση έχασε τη ζωή του ακόμα ένας νεαρός, 23 ετών από τη Σουηδία, ενώ συνολικά 115 άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο της Κω. Τέσσερις εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης και με το ίδιο Σινούκ, τρεις ακόμα έφτασαν στην Αθήνα και νοσηλεύονται στο Θριάσιο.

Η τουρκική εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι ο 39χρονος βρισκόταν σε μπαρ στο κέντρο της πόλης, όπως και ο δεύτερος νεκρός, καθώς και κάποιοι από τους τραυματίες.

 

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν στο εν λόγω διώροφο μπαρ βρίσκονταν στον εξωτερικό του χώρο και καταπλακώθηκαν από τους τοίχους του δεύτερου ορόφου, που κατέρρευσαν πάνω τους.

 

 

 

Μάλιστα, ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ακρωτηριασμένος στο κάτω άκρο της δεξιάς κνήμης και με κάταγμα του κάτω άκρου. Ένας δεύτερος φέρει κάταγμα στο δεξί του χέρι, ένας τρίτος κάταγμα οφθαλμολογικού κόγχου, ενώ ακόμα ένας φέρει κατάγματα. Mεταξύ των τραυματιών που νοσηλεύονται στην Κρήτη βρίσκεται και μία 25χρονη Ελληνίδα.