X

Εθεάθη UFO μετά το σεισμό στην Κω; (βίντεο)

Μια παρέα Τούρκων υποστηρίζει ότι είδε στον ουρανό της Αλικαρνασσού μια φωτεινή μπάλα λίγες ώρες μετά τον φονικό σεισμό...

Ant1news

Για εμφάνιση UFO στην Αλικαρνασσό, λίγο μετά τον φονικό σεισμό στην Κω, κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα Haberler, η οποία επικαλείται τις μαρτυρίες, αλλά και το βίντεο μιας παρέας Τούρκων.

Σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν, μια φωτεινή μπάλα έκανε την εμφάνισή της στον σκοτεινό ουρανό γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι νεαροί, οι οποίοι αδυνατούσαν να αποσυρθούν λόγω της ταραχής τους από τον σεισμό, που έπληξε και την περιοχή τους, κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τη συγκεκριμένη μπάλα, που σύμφωνα με τους ίδιους έβγαζε καθαρό και δυνατό φως το οποίο εμφανιζόταν περιοδικά.

Αν και οι επιστήμονες σπεύδουν να εξηγήσουν ότι το φαινόμενο αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, οφείλεται σε αλληλεπιδράσεις αερίων που εκλύθηκαν από το σεισμό, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι σύνηθες μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές να κάνουν την εμφάνισή τους... εξωγήινοι!

Δείτε το βίντεο: