X

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην Κύμη

Θρηνεί το πανελλήνιο το χαμό τριών νέων παιδιών. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο οδηγός του τζιπ. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έσπευσαν στο σημείο.

Ant1news

Σοκαρισμένη παραμένει η Κύμη και το πανελλήνιο για το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην παραλιακή της περιοχής.

Τρεις νέοι άνθρωποι που επέστρεφαν από διασκέδαση σκοτώθηκαν, για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι.

Ακόμα δύο άτομα παραμένουν νοσηλευόμενα, με την κατάσταση της υγείας του ενός να κρίνεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, στον ΑΝΤ1 και τον Σπύρο Λεβιδιώτη, «η κατάσταση της υγείας του οδηγού σταθεροποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για να γίνει αξονική τομογραφία. Δυστυχώς, από χθες το απόγευμα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στην Αθήνα, σε κρίσιμη πλέον κατάσταση».

Ο οδηγός του οχήματος είναι ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας, που έχασε τη ζωή της στο σημείο του δυστυχήματος.

 

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, σύρθηκε στο προστατευτικό τοιχίο για περίπου 20 μέτρα και στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα, στην περιοχή μεταξύ Πλατάνας και Στομίου.

Ο Λιμενάρχης Κύμης, συγκλονίζει με την περιγραφή της στιγμής της ανεύρεσης του τζιπ και των επιβατών του. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ευθύμιος Βέτσικας στον ΑΝΤ1, «η εικόνα ήταν τραγική».

 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ όταν έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, αντίκρυσε την κοπέλα στην άμμο, νεκρή. Στη συνέχεια απεγκλώβισε τους δύο τραυματίες από τα μπροστινά καθίσματα, αλλά «τα δύο άτομα που ήταν στην πίσω θέση, δεν μπορούσαμε να τα αναγνωρίσουμε, διότι ήταν αναποδογυρισμένα με το κεφάλι προς τα κάτω».

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δύο νεαροί που καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα κατέληξαν από κρανιογκεφαλικές κακώσεις, ενώ η κοπέλα από πνιγμό.

  

 Φωτογραφίες: tvstar.gr