X

Ζάκυνθος: καρέ από το μοιραίο selfie βίντεο που “σκότωσε” τον Αμερικανό

Τις τελευταίες στιγμές του άτυχου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ζάκυνθο καταγράφει ένα βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο νεαρός μαζί με την κοπέλα από την Σερβία.

Ant1news

Ένα καρέ από το βίντεο που τράβηξε ο άτυχος Αμερικανός μαζί με την 20χρονη Σέρβα και έναν ακόμη άνδρα δείχνει τις τελευταίες στιγμές του τουρίστα λίγο πριν ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από ομάδα ατόμων στο Λαγανά Ζακύνθου. 

Στο καρέ που δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής», διακρίνονται και οι δύο χαμογελαστοί και κανείς βεβαίως δεν θα μπορούσε να φανταστεί όσα τραγικά θα ακολουθήσουν. 

Ένας Σέρβος κάνει παρατήρηση στην κοπέλα για το γεγονός πως βγάζει φωτογραφία με τον Αμερικανό. Εκείνη τον αγνοεί και λίγο μετά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Το μπαρ μετατρέπεται σε πεδίο μάχης με τον Μπακαρί Χέντερσον να φεύγει τρέχοντας για να γλιτώσει. 

Ακολουθεί κυνηγητό στο δρόμο και τελικά οι κατηγορούμενοι καταφέρνουν να πιάσουν τον Αμερικανό σε κοντινό σημείο. Τον πετάνε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια αρχίζουν να τον χτυπούν σε όλο του σώμα. Ο τουρίστας λίγη ώρα αργότερα πεθαίνει. 

 Αμέσως ενημερώνονται οι Αρχές και οι αστυνομικοί τις επόμενες ώρες καταφέρνουν να περάσουν χειροπέδες σε εννιά άτομα εκ των οποίων οι επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι.