X

Φρίκη από τις νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση βρέφους στην Πάτρα

Τι ισχυρίζονται οι γονείς του 7 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Σοκ και αποτροπιασμός από την κακοποίησή του.

Ant1news

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ιστορία κακοποίησης βρέφους επτά μηνών, στην Πάτρα, με τις νέες αποκαλύψεις να συγκλονίζουν ακόμα περισσότερο.

Όπως φαίνεται τον περασμένο Μάιο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι το βρέφος είχε χτυπηθεί στο μάτι. Οι Αρχές ανέλαβαν τις έρευνες, τα συμπεράσματα των οποίων απέδειξαν ότι η καταγγελία είχε βάση και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη και στον Εισαγγελέα. Μετά το πρόσφατο περιστατικό, η δικογραφία ανασύρεται και συσχετίζεται.

Η 27χρονη μητέρα και ο 19χρονος πατέρας του παιδιού έχουν συλληφθεί και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οι γονείς κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οικογενειακής βίας.

Οι ίδιοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τα χτυπήματα στο 7 μηνών κοριτσάκι τα προκάλεσε το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφάκι του, καθώς και ότι τα εγκαύματα δεν είναι από τσιγάρο, αλλά από καυτό γάλα που έχυσε πάνω στο βρέφος το αδελφάκι του.

Όπως είπαν, όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν τραυματισμένο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο, οπότε και οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα ρίξουν φως στο τι προκάλεσε τα κατάγματα και τα εγκαύματα στο μωρό.

Το βρέφος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.