X

Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κύμη (φωτο)

Σε κλίμα οδύνης είπαν το τελευταίο "αντίο" συγγενείς και φίλοι στην Κατερίνα Χαραμαρά στην Πύλο. Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της.

Ant1news

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το απόγευμα της Δευτέρας την άτυχη 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που έχασε την ζωή της στο τραγικό πολύνεκρο τροχαίο της Κύμης το περασμένο Σάββατο, μαζί με άλλα δύο άτομα

Η εξώδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό  Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  στην Πύλο με εκατοντάδες Πύλιους παρουσία σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου Πύλου Νέστορος .

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι στενοί συγγενείς  και τα φιλικά πρόσωπα της εκλιπούσης.

Ο Ναός εντός και εκτός γέμισε από κόσμο που μέσα σε κλίμα ανείπωτου πόνου,  θλίψης και συγκίνησης «ξεπροβόδισε» την 26χρονη που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων. 

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θοδωρής Χαραμαράς μιλησε για το θανατηφόρο τροχαίο της κόρης του.

 

«Το κοριτσάκι μου εγώ το έχασα, από κει και πέρα δεν μάθαμε, δυστυχώς,τίποτα. Ξέρουμε ότι το τζιπ χτύπησε στο στηθαίο, πήρε μια τούμπα και τα παιδιά που ήταν πίσω και η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην παραλία, κάτω στην αμμουδιά.Τα άλλα τα δύο τα παιδιά πήγαν μαζί με το τζιπ. Στην Κύμη η κόρη μου έμενε μαζί με τον φίλο της και εκεί θα προχωρούσαν το βίο τους και τη ζωή τους αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας», είπε συγκλονισμέμος, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο". 

 

Εκτός από την Κατερίνα «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής οι οποίοι καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα μαζί της, ενώ στο νοσοκομείο δίνουν τη δική τους μάχη ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς όπου ήταν και ο οδηγός του μοιραίου τζιπ καθώς και ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης.

 

Σήμερα στις 12.00 θα γίνει η κηδεία του 38χρονου Παναγιώτη Καρατζή. 

 

Φωτογραφίες: tempo24.news και newsmessinia.blogspot.com