X

Σύγκρουση επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Αίγινας

Τρόμος για δεκάδες επιβάτες. Απαγορεύτηκε ο απόπλους και στα δύο πλοία προκειμένου να διενεργηθεί επιθεώρηση από νηογνώμονα.

Ant1news

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο κατάπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Απόλλων Ελλάς" στο λιμάνι της Αίγινας, καθώς συγκρούστηκε με το επιβατηγό οχηματαγωγό "Ποσειδών Ελλάς", το οποίο ήταν πρυμνοδετημένο.

Το "Απόλλων Ελλάς", που μετέφερε 94 επιβάτες, 6 ΙΧ οχήματα και 3 δίκυκλα, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας με προορισμό τον Πειραιά στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, το "Ποσειδών Ελλάς" μετέφερε 75 επιβάτες και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας την ίδια ώρα.

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση των δύο πλοίων, στα οποία απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την επιθεώρησή τους από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι επιβάτες του "Απόλλων Ελλάς" προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Φοίβος", ενώ στο λιμάνι της Αίγινας παραμένουν οι 75 επιβάτες του "Ποσειδών Ελλάς" που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιά. Οι συγκεκριμένοι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στο Αγκίστρι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.