X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η έξοδος στις αγορές και οι δασικοί χάρτες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μετά από τρία χρόνια και η νέα παράταση για την ανάρτηση δασικών χαρτών είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Έξοδος ελπίδας – ΑΝΤΛΗΣΗ 3 ΔΙΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 – Ευ. Τσακαλώτος: Η ποιότητα των επενδυτών δείχνει την εμπιστοσύνη προς την ελληνική οικονομία. Θα ακολουθήσουν κι άλλα βήματα μέχρι την οριστική έξοδο από τα Μνημόνια----Βρεκεκεκέξ κοάξ κοάξ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Παράταση ανάρτηση έως 7 Σεπτεμβρίου----Τροπολογία-λύση για συμβασιούχους----ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – «Απελευθερώνονται 10 στρέμματα»----ΤΟΥΡΚΙΑ – Παιχνίδι Ερντογάν με S-400----ΠΟΛΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – Εθνική για μετάλλιο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στις αγορές μετά τρία χαμένα χρόνια – Επιτυχής έκδοση πενταετούς ομολόγου με απόδοση 4,625% - Αντλήθηκαν 3 δις ευρώ----Η εθνική πόλο στις τέσσερις καλύτερες του κόσμου----Μετά τον φόρο εισοδήματος ο ΕΝΦΙΑ – Χωρίς ανάσα οι φορολογούμενοι----Μπλόκο σε ξένους φοιτητές – Από τον υπουργό Παιδείας----Απεργία σε μουσεία της Αττικής----Προς έξοδο Τίλερσον και Σέσιονς – Σε κίνδυνο το Obamacare----Υπεγράφη συμφωνία Τουρκίας-Ρωσίας για τους S-400 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ----Προσλήψεις και τακτοποιήσεις – ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ----Παράταση για ανάρτηση των δασικών χαρτών – ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ» - Διαιώνιση και επέκταση των αντιλαϊκών μέτρων το τίμημα που πληρώνει ο λαός----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Παρατείνει και ενισχύει τη ναυτική επιχείρηση στην Κεντρική Μεσόγειο----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ-Π. ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ – Διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι την αντιλαϊκή πολιτική----43Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-«ΟΔΗΓΗΤΗ» - «Κάνουμε την Ιστορία γνώση και δύναμη για τους δικούς μας αγώνες».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο ΑΚΗΣ πάλι προκαλεί – Μέρες ΠΑΣΟΚ! Έκανε… μακροβούτια σε ιδιωτική πισίνα των βορείων προαστίων – Ο πρώην (καρδιοπαθής) υπουργός, αν και έχει καταδικαστεί για τις μίζες, δεν βάζει μυαλό, παρά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας----ΕΦΚΑ: Ποιους συμφέρει να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια----7 Σεπτεμβρίου και βλέπουμε για τους δασικούς χάρτες----Θα ψάχνουν στο… facebook να βρουν τους φοροφυγάδες----Με χαμηλή πτήση η έξοδος της χώρας στις αγορές----Οπαδός του Σώρρα έστειλε εφοριακό στα κρατητήρια---Νερό με δελτίο θα παίρνουν στη Ρώμη λόγω ξηρασίας----ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ 10 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ----«ΑΡΚΟΥΔΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – «ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ» ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ----Αλ. Τάρκας: Ο Γερμανός πρέσβης θα είναι σε ρόλο «ανθύπατου» ή ισότιμου εταίρου;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιμένουν στη φορολόγηση επιδομάτων αναπήρων – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ»----Μεγαλώνουν και πάλι οι ροές μεταναστών----Αυξήθηκαν τα αγριογούρουνα και καταστρέφουν καλλιέργειες – ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ----40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ----ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ----«ΑΛΕΞΗ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ» - Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΟΥ 2015----ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ----ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑ 0-2 – Η ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ----ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ----ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΝ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Στις αγορές με ορθοπεταλιά – ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ----ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Επίθεση από Ν.Δ., ρίχνει τους τόνους η κυβέρνηση----ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ – Στο ΕΣΡ οι καναλάρχες----ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑ – Διάλογος… μετ’ εμποδίων----ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – Κόκκινο άλμα πρόκρισης----ΟΑΣΘ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Νταούλια οι αγορές κι αυτοί χορεύουν – Τσίπρας 2014: Στημένη θεατρική παράσταση και πάρτι τοκογλύφων. Πυροβολούμε τα πόδια μας – Μαξίμου 2017: Η έξοδος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της οικονομίας----ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ----ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΜΠ – ΠΑΡΩΔΙΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ----ΑΕΚ – ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

ESPRESSO: «ΕΙΣΒΟΛΗ» UFO σε χωριό της Κρήτης – Ανατριχιαστικές μαρτυρίες κατοίκων στον Ζαρό Ηρακλείου για όσα είδαν με τα μάτια τους – «ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ»----Χρωστάς τα… κέρατά σου; Κρύψου από το facebook----Αγωνία για τον Θάνο Μικρούτσικο----Αμαρτωλό παρελθόν για τους γονείς «τέρατα» στην Πάτρα----Η ΠΙΣΩ «ΘΕΑ» ΤΗΣ 50ΑΡΑΣ ΜΑΓΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ----ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Το φλαμίνγκο του έλειπε!