X

Κύμη: σε σταθερή κατάσταση ο οδηγός του μοιραίου τζιπ

Στο νοσοκομείο παραμένει ο οδηγός του μοιραίου τζιπ και αρραβωνιαστικός της άτυχης Κατερίνας.

Ant1news

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του οδηγού του μοιραίου τζιπ το οποίο έπεσε στη θάλασσα, στην Κύμη, σκοτώνοντας τρεις νέους, μεταξύ των οποίων και την αρραβωνιαστικιά του, Κατερίνα.

Ο 31χρονος Χρήστος Καραβάς είχε αρχικά μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όμως αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου παραμένει υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Ο τραυματίας διατηρεί ξενοδοχείο στην Κύμη και η άτυχη Κατερίνα είχε μετακομίσει εκεί μετά τον αρραβώνα τους, καθώς προετοίμαζαν το γάμο τους.

Η 26χρονη έχασε τη ζωή της ακαριαία το πρωί του Σαββάτου, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της εξετράπη της πορείας του, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σύρθηκε στην προστατευτική μπάρα κι έπεσε στη θάλασσα από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

 

 

Η νεαρή κοπέλα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, βρέθηκε νεκρή έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο 30χρονος Γιάννης Κατσής και ο 38χρονος Τάκης Καρατζής, που επίσης κάθονταν στα πίσω καθίσματα, ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από το όχημα.

 

 

Τραυματίας είναι και ο 31χρονος συνοδηγός του οχήματος, Δημήτρης Δελούδης, η κατάσταση της υγείας του οποίου κρίνεται καλή. 

 

Φωτογραφίες: eviazoom.gr