X

Νεκροί οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο εξαφανίστηκε χθες γύρω στις 21:00, στην ίδια περιοχή.

Ant1news

Έξι ώρες μετά το σήμα για την εξαφάνιση του μικρού αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο επιβαίνοντες του. 

To μικρό αεροσκάφος εντοπίστηκε από ιδιώτη γύρω στις 3 τη νύχτα  στην περιοχή Δένδρα και οι δύο επιβαίνοντές του ήταν νεκροί μέσα σε αυτό, στα καθίσματά τους, με δεμένες τις ζώνες τους.

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε μικρή απόσταση από την Αερολέσχη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι συνετρίβη κατά την ώρα της επιστροφής του.

Οι πληροφορίες θέλουν τους επιβαίνοντες να ήταν ο ιδιοκτήτης του μικρού αεροσκάφους, επιχειρηματίας της Λάρισας και ένας εν ενεργεία πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας Σμηναγος, που υπηρετούσε στην 120 ΠΕΑ (Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος) στην Καλαμάτα.

Σημειώνεται πως η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.

 Η επιχείρηση εντοπισμού είχε απλωθεί σε μεγάλη έκταση και σε σημεία όπου υπήρχαν πληροφορίες για την πιθανή πτώση του αεροσκάφους, με κύρια σημεία τις περιοχές Πλατανούλια, και Δένδρα, όπου και τελικά σημειώθηκε το δυστύχημα.