X

Στην Κέρκυρα ο Κάρολος με την Καμίλα (φωτο)

Στο Ιόνιο πέλαγος κάνει διακοπές ο Πρίγκηπας της Ουαλίας με τη σύζυγό του.

Ant1news

Στην Κέρκυρα έφτασαν αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Πρίγκηπας της Ουαλίας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Το πριγκηπικό ζεύγος κατέφθασε αεροπορικώς στο νησί.

Αμέσως μετά την προσγείωσή τους, Κάρολος και Καμίλα, πήγαν στην περιοχή της Σκάλας, συνοδεία της προσωπικής τους ασφάλεια.

Εκεί, επιβιβάστηκαν σε πολυτελές ταχύπλοο σκάφος, βρετανικής σημαίας και αναχώρησαν προς τη γνωστή οικογένεια Ροθτσάϊλντ, στη μοναδική αρχιτεκτονικά βίλα τους, που δεσπόζει περισσότερα από σαράντα χρόνια στο νησί, η οποία τους έχει φιλοξενήσει πολλές φορές. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη βίλα συνήθιζε να κάνει διακοπές ο Κάρολος και με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

 

Η πολυτελής βίλα των Ρόθτσαϊλντ βρίσκεται σε μία τεράστια έκταση στην περιοχή Κερασιά, είναι πλημμυρισμένη από πυκνή βλάστηση, αιωνόβια πεύκα, καταρράκτες, ενώ πρόκειται για ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την παράδοση με την απόλυτη σύγχρονη πολυτέλεια.

 

Από χθες το βράδυ, η βίλα είναι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και εκπαιδευμένους σκύλους.

 

Η αξία της έκτασης που καταλαμβάνει η βίλα Ρόθτσαϊλντ, γνωστής οικογένειας μεγαλοτραπεζιτών, ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν φιλοξενηθεί αρκετοί βασιλείς κρατών, αλλά και διάσημοι.

Φωτογραφίες: corfuland.gr