X

“Φωτιές” άναψαν οι ευχές του Μητσοτάκη για τα γενέθλια του Τσίπρα

Το σκίτσο του Αρκά, μέσω του οποίου ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό για τα γενέθλια του πυροδότησε νέα κύκλο αντιπαράθεσης.

Ant1news

Εθνική συνεννόηση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επιτυχημένη επιστροφή στις αγορές θέτοντας ως βασικούς στόχους για τη χώρα τη δίκαιη ανάπτυξη και τη γρήγορη προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Ανήμερα των γενεθλίων του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στο κάλεσμα του, κάνοντας του δώρο μια γελοιογραφία του Αρκά.

«Να του ευχηθώ και δημόσια χρόνια πολλά και σκέφτομαι να του στείλω ένα μικρό δώρο, μιας και έχω μια προτίμηση και το γνωρίζει και αυτός, μια μικρή κορνίζα από την τελευταία γελοιογραφία του Αρκά όπου είναι η συνηθισμένη γελοιογραφία και λέει « είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε έτσι δεν είναι;», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3

Στο Μαξίμου πάντως αν κρίνει κανείς από την απάντηση, εφόσον λάβουν το δώρο μάλλον θα το … επιστρέψουν.

 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά», έλεγαν χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Απαντώντας, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωση του αναφέρει, μεταξύ άλλων, «δεν υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει ότι ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία εξαπατώντας τους πολίτες. Το παραμύθι του έπαψε να πουλάει».

Κόντρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ανέφερε «συνιστούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πιο προσεκτικός όταν κατηγορεί για ψέματα την Αριστερά και τον Πρωθυπουργό».

«Ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα χρόνια πολλά. Και στα επόμενα γενέθλιά του να έχει βρει νέο αφήγημα, καθώς θα το χρειαστεί για τα έδρανα της αντιπολίτευσης που θα βρίσκεται», ανταπάντησε η Νέα Δημοκρατία.