X

Τηλεφώνημα τρόμου: έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου! (βίντεο)

Επίθεση από το φίδι της δέχθηκε μία άτυχη γυναίκα. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να αποκεφαλίσουν το ερπετό για να τη σώσουν.

Ant1news

«Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο τηλέφωνο μία 45χρονη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα είχε μόλις δεχθεί μία επίθεση από ένα φίδι που είχε στο σπίτι της και κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, το 911, για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο» ξέφυγε από την τηλεφωνήτρια, αφού η γυναίκα της εξήγησε την κατάσταση, με τρομοκρατημένη φωνή, όπως ακούγεται στην καταγραφή της κλήσης, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα “The Chronicle Telegram”.

Το θύμα αφηγήθηκε ότι ο βόας, με μήκος περίπου 1,60 μέτρα, της δάγκωσε τη μύτη, εκείνη είχε πέσει στο πάτωμα και υπήρχαν παντού αίματα. Μια ημέρα πριν, η ίδια τον είχε “διασώσει”, αφού ήταν παθιασμένη με τα φίδια και είχε συνολικά έντεκα, εκ των οποίων εννέα πύθωνες.

«Μην κινείστε, κυρία» της απάντησε η τηλεφωνήτρια.

«Δεν μπορώ!» απάντησε εκείνη. «Φοβάμαι. Μου έχει αρπάξει τη μύτη και με σφίγγει!».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται από μακριά οι σειρήνες των πυροσβεστικών, που έφθασαν στο σημείο σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Μην μπορώντας να κάνουν το ερπετό να χαλαρώσει το σφίξιμό του, οι διασώστες αναγκάστηκαν να το αποκεφαλίσουν, εξήγησε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σέφιλντ Λέικ, Τιμ Καρντ.