X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η «σφαγή» στα εισοδήματα άνω των 35.000 ευρώ, οι αλλαγές στην Παιδεία και η «καταιγίδα» λουκέτων σε καταστήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο φόρος-φωτιά σε εισοδήματα πάνω από 35.000 ευρώ, οι ανατροπές στην Παιδεία και τα λουκέτα σε καταστήματα για μη έκδοση αποδείξεων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ… Γαλάζιες υστερίες----Δύο μεγάλοι αποχαιρετισμοί – Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος αποχαιρετά τη μούσα του ΖΑΝ ΜΟΡΟ και η Αμερική τον θεατρικό της συγγραφέα ΣΑΜΠ ΣΕΠΑΡΝΤ----ΤΟΥΡΚΙΑ – Απεργία πείνας ως το τέλος---Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα----ΑΜΕΡΚΑΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – Εποχή των παγετώνων----ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ – Τελικός στόχος είναι η δίκαιη ανάπτυξη την επόμενη μέρα----Δεκτή η τροπολογία του ΚΚΕ----Ενοχή για Γεωργίου προτείνει ο εισαγγελέας----Προστατευμένη Περιοχή Natura ο Κορινθιακός.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Σφαγή» στα εισοδήματα πάνω από 35.000 ευρώ -  Κατά 40% υψηλότερη η φορολογική επιβάρυνση φέτος-Μπαράζ φόρων 29,2 δις ευρώ το επόμενο εξάμηνο----Η άνοδος και η πτώση του Ρένις Πρίμπους----Μάχη με τη φωτιά στα Καλύβια----Κριτική Βούτση στην ΕΛΑΣ – Για τον «Ρουβίκωνα»----Ενστάσεις για το άσυλο – Από επιτροπή της Βουλής----Ψυχροπολεμικό κρεσέντο ΗΠΑ-Ρωσίας----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Να επιμείνουμε στην αριστεία----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – Στον τουρισμό ένας στους τρεις.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Τροπολογία στη Βουλή για τους απλήρωτους εργαζόμενους----ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά – Μάχη για να τεθεί σε έλεγχο----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Έχει γίνει το «πρώτο βιολί» των αγορών----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – «Άσυλο στην επιχειρηματική λειτουργία των ιδρυμάτων».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΟΨΤΕ (και άλλο) τις συντάξεις – Προκλητική συνέντευξη Στουρνάρα σε μεγαλοστέλεχος συμβουλευτικής εταιρίας!----Ανατρέπουν με νόμο την απόφαση του Αρείου Πάγου για την καθυστέρηση μισθών----ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ----Νέο μπλόκο στα ακίνητα: Ζητούν και βεβαίωση από τους δήμους ότι δεν υπάρχει οφειλή του ΤΑΠ----ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ----Η σιωπή του… λαλίστατου Βαρουφάκη στο κατηγορώ του πρώην συνεργάτη του----«ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ----Δημ. Παπαγγελόπουλος: Πράξη δειλίας και πανικού από τον Χαρ. Αθανασίου----ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ----Κοινωνικός Τουρισμός: Ανακοινώθηκαν οι 55.000 τυχεροί που «κέρδισαν» διακοπές----ΟΑΕΔ: Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για 1.135 θέσεις εργασίας στην Υγεία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αιτήσεις για 3.515 προσλήψεις σε 15 ημέρες – 8 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΩΝ----ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ----Μάχη με φλόγες και μποφόρ – ΣΕ ΚΑΛΥΒΙΑ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ----ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ – ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ----Ματωμένες κάλπες στη Βενεζουέλα – Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ----ΑΦΩΝΙΑ… ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ----ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΗΜΩΝ ΛΟΓΩ… ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ----17 ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ 25 Τ.Μ. – ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δέσμη ανατροπών στην Παιδεία – ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ----ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΔ----Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – Εσωκομματική αναταραχή στη Λαμία----ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. – Διεκδικεί εκατομμύρια ευρώ από υπερκοστολογήσεις----ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ – Πεντάγωνο (προ)καλεί Μόσχα----ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – Οι 11 του Αλιβιζάτου----Έφυγαν δύο σταρ – ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ:1943-2017, ΖΑΝ ΜΟΡΟ:1928-2017----ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ: ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΠΟ ΤΟ 2019.

ΤΑ ΝΕΑ: Γυρίζουν την πλάτη τους στο μέλλον – Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ----ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ – ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ----ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ----ΖΑΝ ΜΟΡΟ 1928-2017 – Η ΜΟΥΣΑ ΤΟ ΤΡΙΦΟ ΜΙΑ ΦΛΟΓΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ----ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – ΖΗΤΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ… ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.

ESPRESSO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – ΠΗΓΕ να μεγαλώσει το… μόριό του ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ – 30χρονος που ήθελε να αποκτήσει προσόντα «έσβησε» στο χειρουργείο----Το… big boss των Καρντάσιαν στην Ύδρα με τον Τόμι Χίλφιγκερ----ΜΠΛΟΚΟ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΟΥΣ ΜΕ AIDS----«Κούρεμα» στην Ελένη Μενεγάκη----Ο “Mr Τσέλσι” παίζει μπάλα στο Αιγαίο----ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΜΟΝΙΟ – Δέντρο ρεζερβέ σε παραλία των Χανίων----Όσκαρ ατυχίας για τον «γκουρού του ιντερνετ»----“Prison Break” στο νησί των ανέμων.