X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η «θύελλα» για το νομοσχέδιο για την Παιδεία, η «πρεμιέρα» για τον εξωδικαστικό και το πρώτο θύμα από τον ιό του δυτικού Νείλου μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι αντιδράσεις για τους σημαιοφόρους με κλήρωση, η έναρξη του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων, καθώς και ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα από τον ιό του δυτικού Νείλου είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Η Ν.Δ. στην υπηρεσία εργολάβων της Υγείας----Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό - ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ----Έκρηξη υποκρισίας των… αρίστων για τις παρελάσεις στο Δημοτικό – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ----Συλλογικές συμβάσεις στους ΟΤΑ – ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ----Το ΣτΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ – Δεν ήθελαν να υποβάλλον πόθεν έσχες----ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΣΕΕ: Ο καλός Ιούλιος των εμπόρων----Παράλληλοι κόσμοι στις ΗΠΑ----ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ – «Πείτε μας, πότε θα κάνετε παιδιά;».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υποστολή της αριστείας στα σχολεία – Καταργείται το κριτήριο της βαθμολογίας και επιβάλλεται η κλήρωση για τους σημαιοφόρους----Βανδαλισμοί στην τουριστική καρδιά των Αθηνών----«Σβήστηκαν» ανεπιθύμητα στοιχεία από γονιδίωμα – Γενετική επανάσταση----Από σήμερα ο εξωδικαστικός----Ο Ερντογάν «πήρε κεφάλια» - Στις ένοπλες δυνάμεις----Πενς: Το μέλλον των Δ. Βαλκανίων βρίσκεται στη Δύση----Αυξήθηκε η ροή κεφαλαίων για αγορά ακινήτων – ΚΑΤΑ 5% ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ----Ο Τζιτζίκας φεύγει από τον Λευκό Οίκο – ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ – Στο Eurogroup η καταδίκη Γεωργίου.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ – «Κόφτης» και στις υποβαθμισμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας----Η τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους να ψηφιστεί ως έχει χωρίς αντιδραστικές τροποποιήσεις----ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στη σύγχρονη σκλαβιά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΤΡΟΠΗ ΒΑΖΟΥΝ σε κλήρο τη σημαία – Με υπογραφή Προέδρου το διάταγμα Γαβρόγλου----Οι δανειστές απειλούν την κυβέρνηση με πάγωμα των δόσεων στο Eurogroup για τον αμετανόητο και προκλητικό Γεωργίου----ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: Δεν εμπιστεύονται το Κοινοβούλιο οι εννέα στους δέκα πολίτες----ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ----Εξωδικαστικός: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη ρύθμιση που ξεκινά----Η JP Morgan προβλέπει το 4ο Μνημόνιο για τη χώρα μας το 2018----ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ----ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Θέλουν να κλείσουν το δημόσιο ΙΕΚ Βάρης----Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤ. ΝΕΙΛΟΥ----Ο Ερντογάν «ξήλωσε» τους τρεις αρχηγούς----Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο ρους της Ιστορίας συνεχίζεται με… ιδιαίτερα μαθήματα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Υποστολή» αριστεράς με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ – ΜΕΤΑ ΤΗ «ΡΕΤΣΙΝΙΑ» ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΧΟΛΕΡΑ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ----ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ – ΜΟΛΙΣ ΤΟ 11%$ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----20 λατομεία χώροι ταφής απορριμμάτων----ΤΑ 7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ – ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ----36.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ» ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ----ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η 29ΧΡΟΝΗ----Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ… EUROPA LEAGUE----ΜΕ 300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Ο ΝΕΪΜΑΡ----ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ… ΟΜΙΛΟΥΣ – ΟΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ: Μοντέλο Βενεζουέλας και για τα πετρέλαια – Στο τραπέζι σχέδιο για κρατική εταιρεία που θα συμμετέχει στους διαγωνισμούς για την εξόρυξη υδρογονανθράκων----ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ – ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ----ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ – «ΜΗΔΕΙΑ»: Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ----ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.

ESPRESSO: ΒΟΥΝΤΟΥ μέσα στο Εφετείο – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ----Ποιος θα τραγουδάει πού και με ποιον τον χειμώνα – ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ----Σάλος με τα όργια μεγαλογιατρού στο ροζ διαμέρισμά του – Τα βίτσια του επιστήμονα και οι… πολλοί καλεσμένοι----Σκοτώθηκε η πιο εντυπωσιακή «καμικάζι» του Instagram----ΙΝΓΚΟΓΚΙΝΤΟ – “Sex and the city” στην Αντίπαρο----«Τάισε» με ναρκωτικά το αγγελούδι του----«Τούμπανο» και στα 45 της η Βεργκάρα.