X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το συνταξιοδοτικό και η καταστροφική φωτιά στα Κύθηρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το θέμα των συντάξεων και η μεγάλη οικολογική καταστροφή από τη φωτιά στα Κύθηρα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ – ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί και τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια---Ο Γαβρόγλου που έβαλε στη λοταρία τη σημαία, δεν την υπηρέτησε----ΒΟΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ----ΕΔΟΕΑΠ: Μια θολή πρόταση που φέρνει μεγαλύτερες φουρτούνες----ΔΕΗ: Σήμερα η κρίσιμη ημέρα για τις αυξήσεις----Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ----Επίσκεψη-μήνυμα στην Άγκυρα από τον Α/ΓΕΣ----ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ----Υγεία: Αντιδιαβητικό φάρμακο (από δηλητήριο σαύρας) κατά του Πάρκινσον.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοι κλειδώνουν σύνταξη από 55 έως 62 ετών – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ----Γιατί άφησαν τα Κύθηρα στο έλεος της φωτιάς----Το εναλλακτικό θερινό σχολείο του πατέρα Καλλίνικου στην Κάρπαθο – ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΝΕΜΕΛΙΑ----ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ GREXIT ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ – ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «Ε.Τ.»----Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ «Ε.Τ.» ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ – «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΜΑΔΟΥΡΟ»----SOS ΚΕΕΛΠΝΟ: ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕ ΙΟ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ----ΧΡΥΣΗ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ – «ΠΕΤΑΞΕ» ΣΤΑ 4,91.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο Λαλιώτης δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά – ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΑΡΘΡΟ-ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ----ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ – Στάχτη έγιναν 15.000 στρέμματα----ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ – «Δολοφονία χαρακτήρα» από Ν.Δ. και «Πρώτο Θέμα»----ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ – Το πήρε και αυτό----ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ – Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, με τις ρατσιστικές και ομοφοβικές παρεμβάσεις----ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» - Το θεριό δώρο στον ΟΠΑΠ----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - Ο δρόμος είναι ανοιχτός – Η Δημοκρατική Παράταση ξεκίνησε την πορεία αναγέννησης----ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ – ΑΓΓΙΞΕ… ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ----ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΔΥΟ ΜΗΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ… ΤΡΑΓΩΔΙΑ----ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ – ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

ESPRESSO: ΔΙΝΕΙ τη μάχη της ζωής του – Σοβαρότατο πρόβλημα υγείας για τον σπουδαίο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο – ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ----Σοκ στην Εύβοια! Χτύπησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του----ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Απήγαγαν «κορίτσι της σελίδας 3» για να το βγάλουν σε δημοπρασία στο σκοτεινό διαδίκτυο----«ΤΣΑΚΩΣΑΝ» ΑΛΒΑΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ----Ο Παππαδόπουλος το… έσκασε για Τζαμάικα----Αξιωματικός κρεμάστηκε με τα κορδόνια της αρβύλας του----Αντιμέτωπος στις πλαζ με τον «Εωσφόρο»----Στην Ελλάδα ο Τζουντ Λο.