X

Ο Τύπος της Τρίτης

Το «τσουνάμι» κατασχέσεων από την Εφορία, οι "μνηστήρες" για τον ΔΕΣΦΑ και η πολιτική κόντρα για την καταστροφή στα Κύθηρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι κατασχέσεις καταθέσεων για χρέη στην Εφορία, οι έξι ενδιαφερόμενοι για το 66% του ΔΕΣΦΑ, καθώς και η αντιπαράθεση ΝΔ-Κυβέρνησης για τη φωτιά στα Κύθηρα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σταθερή υποχώρηση της ανεργίας – 263.145 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΤΑΜΗΝΟ 2017----ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ – Στελεχώνονται οι ΤΟΜΥ----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – Πρόβα πραξικοπήματος από το.. Μαϊάμι----ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΗΕ – Ομόφωνο ΟΚ σε νέες κυρώσεις κατά της Β. Κορέας----ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ – Κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών----Θερμό καλοκαίρι για την Κεντροαριστερά----Στο κόκκινο ο υδράργυρος----ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – Οι δημιουργοί παίρνουν στα χέρια τους την ΑΕΠΙ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 900 κατασχέσεις την ημέρα για χρέη – Στα 5,47 δις ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο το πρώτο εξάμηνο του έτους----Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε περήφανη την Ελλάδα----Τα λάθη που έκαψαν τα Κύθηρα – Στάχτη 25.000 στρέμματα----Ερωτήματα για τον εκκλησιασμό – Στα δημοτικά σχολεία----Μυστήριο με τα όπλα από Αλβανία----Όταν τα ρομπότ ζωγραφίζουν----ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ – Επιπλέον επιβάρυνση από Σεπτέμβριο----Επιστροφή προσφυγών από τη Γερμανία – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----Ενδιαφέρον έξι ξένων επενδυτών για ΔΕΣΦΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Προετοιμάζει τον επόμενο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης – Η πολιτική στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων με κάθε τρόπο, που μεταφράζεται σε μέτρα δίχως τέλος για το λαό, δεν πάει διακοπές…----ΚΥΘΗΡΑ – Η καταστροφική πυρκαγιά ανέδειξε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΛΩΣ ήρθαν τα… πετροδόλαρα – Η κυβέρνηση προωθεί τις έρευνες για πετρέλαιο σε Κρήτη-Ιόνιο, επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα! – Προκηρύχθηκαν χθες δύο διεθνείς διαγωνισμοί για υδρογονάνθρακες – Αμερικανικές και γαλλικές εταιρείες έτοιμες να υποβάλουν προσφορές----Δασικοί χάρτες: Κινδυνεύουν περιουσίες σε 15 δήμους λόγω καθυστερήσεων----ΣΤΕ: ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ----«Έφυγε» ο τελευταίος των «μεγάλων» Νίκος Φαρμάκης----ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ «ΠΟΝΗΡΟ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΥΠΕΡ ΓΕΡΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΥΣ «F.T.»----Ο Άκης από πισίνα σε πισίνα----«Τρέλα» Μουζάλα! Ανοίγει την πόρτα για να γυρίσουν στην Ελλάδα πρόσφυγες που βρίσκονται στη Γερμανία----ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΑΘΙΚΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ----Ο «Μαύρος Θάνατος» έκανε απαγωγές μοντέλων, τα οποία πουλούσε σε Άραβες----«Βουνά» τα χρέη! Αυξάνονται κάθε μήνα οι οφειλές στην Εφορία κατά 900.000.000 ευρώ----Γιατί ο Λαλιώτης έσπασε τώρα τη σιωπή του και στέλνει «μηνύματα» σε Φώφη-ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυξήσεις στις ΔΕΗ ή νέα φορο-επιβάρυνση – ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΔΕΗ-ΡΑΕ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 360 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΩΝ «ΥΚΩ»-----1.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! ΑΡΙΣΤΕΡΗ… ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ»----ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ – Το ΣτΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ» ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ----Πανσέληνος υπερθέαμα – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ----ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΧΙΤ “DESPACITO” ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ----Συγκίνησε την Ελλάδα – ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ----6 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 66% ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ----ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ  ΜΑΦΙΑ – ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ-ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αντιρρησίες αξιολόγησης – ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ----ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. – Ποινικές διώξεις εναντίον δύο πρώην προέδρων για τις υπερκοστολογήσεις----ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ – Σάλος για την πώληση των εργοστασίων στη Σερβία----ΕΞΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 66% ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ----ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ - Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – «Διάλειμμα» στη βία μετά την ανταρσία.

ΤΑ ΝΕΑ: Της αναλήψεως από την Εφορία – Ρεκόρ κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς για οφειλές στο Δημόσιο – ξεπέρασαν τις 951.000 έως τον Ιούνιο----ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ «Χ» ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ----Ο ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΙΞ ΠΑΕΙ ΒΕΝΕΤΙΑ – ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΡΕ---ΧΟΡΕΨΑΝ ΣΥΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ – ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ.

ESPRESSO: ΜΟΝΑΧΟΣ κλέφτηκε με νεαρή ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΞΕΝΑΓΟ – Βουίζει η Σάμος με το «ροζ» σκάνδαλο σε μία από τις πιο ιστορικές μονές----Το διαζύγιο του αιώνα! ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ-ΖΟΥΚΟΒΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ---Η Πατουλίδου τα είπε όλα για τις πλαστικές----Μήνυμα ελπίδζας από τον Θάνο Μικρούτσικο----«ΜΠΟΜΠΑ» ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ----«ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» - «Ντου» της Εφορίας σε beach bar της Κέρκυρας την ώρα που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος----«ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΧΟΥΝΤΑΛΑ»----ΣΑΤΥΡΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ.