X

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας (βίντεο)

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που τήρησαν δεκάδες σέξι παρουσίες για να ξεχυθούν στους δρόμους φορώντας κάτι που αναδεικνύει τα.. προσόντα τους.

Ant1news

Αναζητούνται τα καλύτερα οπίσθια της μεγαλύτερης της Βραζιλίας, στην πόλη του Σάο Πάολο, με τα κορίτσια να ξεχύνονται στους δρόμους με αποκαλυπτικά – και πανομοιότυπα μαγιό- για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ανάδειξης της «Miss Bubum».

Στον έκτο χρόνο του διαγωνισμού, που τείνει να γίνει θεσμό στη Βραζιλία, συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 27 περιφερειών της Βραζιλίας, ενώ μόλις 15 θα φτάσουν στον τελικό, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του διαγωνισμού είναι να εκπροσωπηθούν οι ομορφιές της Βραζιλίας, όπου όπως είναι γνωστό και από το Καρναβάλι του Ρίο, τέτοιου είδους προσόντα ασφαλίζονται.

Ξεκαθαρίζεται ότι ο διαγωνισμός εκφράζει την ιδεώδη γυναίκα της Βραζιλίας, χωρίς να εξαιρούνται οι γυναίκες με αναπηρίες.

Αυστηρό κριτήριο συμμετοχής είναι ότι, οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα προσόντα τους είναι φυσικά και δεν έχουν υποστεί χειρουργική ή χημική επέμβαση στα οπίσθιά τους.