X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Τα νέα χαράτσια για ασφαλισμένους και το «μπλόκο» στην αξιολόγηση στο Δημόσιο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα αναδρομικά χαράτσια για ελεύθερους επαγγελματίες και το «μπλόκο» στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων από ΑΔΕΔΥ και προϊσταμένους είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Η θερινή σύναξη των… αρίστων – ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ----Αρλέτα 1954-2017.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μπλόκαραν την αξιολόγηση  στο Δημόσιο – Η ΑΔΕΔΥ είχε κηρύξει αποχή, ενώ συνέπραξαν οι προϊστάμενοι----Στην καυτή ανάσα του καύσωνα----Ευθείς απειλές Τραμπ κατά Βόρειας Κορέας----Θεματική μείωση επιβατών κρουαζιέρας – Λόγω Τουρκίας----Οι Κενυάτες στις κάλπες----«Έξυπνο» εισιτήριο υπό όρους----ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΑΕ – Αναζητείται λύση για τα τιμολόγια ΔΕΗ----ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – Διαδικασία 50 ημερών για επενδύσεις----«Σίγησε» η Αρλέτα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Κατασχέσεις και χαράτσια στο λαό απαλλαγές και ενισχύσεις στο κεφάλαιο----ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ – Η κυβέρνηση γνώριζε τις ελλείψεις στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες από το Μάη----ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ – Βήμα καταδίκης των ιμπεριαλιστικών σχεδίων και της ελληνικής εμπλοκής----ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – Εύσημα στην κυβέρνηση για τις επιδόσεις στις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις---ΚΩΣ – Ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε το νησί----ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ – Πέτυχαν ανάκληση απολύσεων και καταβολή δεδουλευμένων----ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ – Σήμερα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για τους δύο εργάτες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΜΙΚΡΟΣ διδάκτωρ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ – Ο… αριστερός Γαβρόγλου θέλει να επιβάλλονται κυρώσεις σε όσους του ασκούν κριτική – Συνέντευξη «περιβόλι» στην κρατική τηλεόραση! Απολογήθηκε για την «κοπάνα» από τον Στρατό χαρακτηρίζοντάς τη… «σκανδαλάκι»----ΔΕΗ: Η τελική πρόταση για τα νέα τιμολόγια και τις κλιμακωτές αυξήσεις----Τα «πηγαινέλα» του πρέσβη των ΗΠΑ στο Μαξίμου (για τις επενδύσεις) και το άνοιγμα στους Κινέζους της Cosco-----Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΝΑΓΛΗΣΙΑ! ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ----Μαζί όλες οι εισφορές για δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς----«Το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου» λένε οι συνωμοσιολόγοι----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΒΓΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----Στην Ελλάδα από την Αυστραλία για να βαπτιστεί ορθόδοξη----Οργισμένη απάντηση το ΥΠΕΞ στις φιέστες στα Κατεχόμενα για τις σφαγές του 1964.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι πίνακες με τα νέα χαράτσια για 300.000 ασφαλισμένους – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ----“SURVIVOR” ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ----SOS για τον τουρισμό τα έργα στο «Μακεδονία»----ΑΡΛΕΤΑ – «Ακόμα κι αν έφυγες…» θα είσαι πάντα δικιά μας----ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2018----Ο ΕΠΟΥΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ----ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ----ΗΠΑ – ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Διαγωγή κοσμία με τις Πανελλαδικές – Διατηρούνται για μια πενταετία (και βλέπουμε) οι Εξετάσεις που έχουν καταργηθεί και έχουν επανέλθει από τον Κώστα Γαβρόγλου πέντε φορές----ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ----ΑΡΛΕΤΑ 1945-2017 – ΣΙΓΗΣΕ Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ----ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.

ESPRESSO: ΜΙΑ ανάσα ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Αποκαλύψεις – σοκ συνωμοσιολόγουν «παγώνουν» την ανθρωπότητα----ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΑΤ ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΩΝΗ – Η Αρλέτα «έφυγε» έπειτα από σκληρή μάχη! Πάλευε για μήνες στο νοσοκομείο, χτυπημένη από έμφραγμα και εγκεφαλικό----Στο σανίδι η ζωή του Ντέμη Ρούσσου----ΒΟΥΤΣΑΣ: Η Ρεπούση είναι μια μαλ….σμένη----«Εισβολή» στο γιο του σεΐχη του Κατάρ στη Ζέα----«ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ» Η ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ.