X

Ξαναχτύπησε ο πυρομανής της Πάτρας (βίντεο)

Αυτή τη φορά έκαψε 2 μηχανάκια κι ένα βανάκι σούπερ μάρκετ. Οι αρχές έπιασαν λάθος άνθρωπο, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ant1news

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Πάτρας, καθώς ο πυρομανής που έχει βάλει στο στόχαστρο του, αυτοκίνητα και μηχανάκια, χτύπησε και πάλι.

Το βράδυ της Τετάρτης και λίγο πριν τις 21:30, έβαλε φωτιά σε δυο δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα έξω από σπίτι στη συμβολή των οδών Πέλοπος και Πατρών Κλάους, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα Πατρών.  

Παρά την  άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής τα δυο μηχανάκια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στην πρόσοψη του σπιτιού, έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένα, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Το πρωί της Τετάρτης στην ίδια περιοχή, , αυτή τη φορά σε πάρκινγκ επί της οδού Σάμου, τυλίχθηκε στις φλόγες ένα βανάκι σούπερ μάρκετ. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, έσβησε με λάστιχο την φωτιά, ωστόσο στο όχημα προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού, ως υπεύθυνου για τα απανωτά περιστατικά εμπρησμών σε αυτοκίνητα και δίκυκλα, όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς φέρεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του.