X

Φλαμπουράρης: ο Στέλιος Παππάς έχει αρχίσει να “χαλάει τη σούπα” σε κάποιους

Ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην «φωλιά» των φαύλων είπε ο Φλαμπουράρης για την τοποθέτηση Παππά στον ΟΑΣΘ. Νέα ανακοίνωση από τη ΝΔ.

Ant1news

Ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά ως επικεφαλής στην διοίκηση του ΟΑΣΘ, δήλωσε πως «η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση».

Όπως συμπλήρωσε ο Υπουργός Επικρατείας αναφερόμενος στον κ. Παππά, «έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία».

Ο κ. Φλαμπουράρης ολοκλήρωσε τη δήλωση του τονίζοντας ότι «ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην "φωλιά" των φαύλων. Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις».

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Παππά στην διοίκηση του ΟΑΣΘ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «η περίπτωση του κ. Στέλιου Παππά δεν παραβιάζει μόνο κατάφωρα κάθε έννοια πολιτικής και ηθικής δεοντολογίας. Καταστρατηγεί και κάθε έννοια αξιοκρατίας και απογοητεύει όλα τα νέα παιδιά, που προσπαθούν, με κόπο και θυσίες, να αποκτήσουν πρόσθετα προσόντα».

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ παραιτήθηκε , από τη θέση του στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος. Είχε μόλις διοριστεί ως μέλος της διοίκησης της ΑΣΥΘ «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.», της εταιρείας που θα συσταθεί, ώστε να γίνει ο νέος ΟΑΣΘ.