X

Αυτοκίνητο σκότωσε πεζούς στα Χανιά

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι νεαρής ηλικίας που παρασύρθηκαν από ΙΧ κατά τη διάρκεια του πρωινού περιπάτου τους. Στο αυτόφωρο ο οδηγός.

Ant1news

Σοκ στα Κουνουπιδιανά του δήμου Χανίων! Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πρωινής τους βόλτας.

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι νεαρής ηλικίας που, σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Ο νεαρός άνδρας από τους Αγίους Αναργύρους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας από το Μαρούσι ήταν ακαριαίος.

Οι δύο νέοι είχαν βγάλει το σκύλο τους βόλτα λίγο πριν από τις 7.00 το πρωί, όπως συνήθιζαν να κάνουν κάθε πρωί. Ξαφνικά, το ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στα δύο παιδιά, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

 

Οδηγός του οχήματος είναι ένας 20χρονος από την Γεωργία, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στο Αυτόφωρο. Κατά τη σύλληψη του φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τους δύο φοιτητές. Πάντως από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, δεν προέκυψε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

 

 

Την ίδια ώρα “παγωμένη” παραμένει η φοιτητική κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης, στην οποία ανήκε η 20χρονη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής από το Μαρούσι, που βρήκε τραγικό θάνατο.

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Φωτογραφίες: zarpanews.gr