X

Το συγκινητικό “αντίο” της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στη μαμά Ζωή Λάσκαρη

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποχαιρέτισε τη μητέρα της με μια φωτογραφία και λόγια αγάπης. Συγκινητικό “αντίο” και από τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ant1news

Υπήρξε καλλιτέχνης, ίνδαλμα, μεγάλη σταρ και σπουδαία προσωπικότητα. Πάνω από όλα όμως η Ζωή Λάσκαρη ήθελε να είναι μια καλή σύζυγος και κυρίως μια καλή μητέρα.

Γι αυτό άλλωστε είχε πάντα κοντά της τις δύο της κόρες, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, όπως και την εγγονή της Ζένια.

Ο αιφνίδιος θάνατός της σκόρπισε θλίψη όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά φυσικά και την οικογένειά της, η οποία θρηνεί το χαμό της Ζωής Λάσκαρη.

Η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποχαιρέτισε τη λατρεμένη της μητέρα με τον δικό της, συγκινητικό τρόπο: Με μια φωτογραφία και λίγα λόγια αγάπης και τρυφερότητας: "το πιο λαμπρό αστέρι μου μαμάκα μου σε ευχαριστώ για όλα"...

 

Το δικό του «αντίο» έγραψε και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Ελένης, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος παρά το χωρισμό του με την ίδια, εξακολουθούσε να είχε καλές σχέσεις με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Γενναίο πλάσμα με βαθιά αισθήματα για το συνάνθρωπο, έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές όπως όλοι οι μπροστάρηδες και ταλαντούχοι… καλή αντάμωση αγαπημένη μας .....ΖΩΙΤΣΑ......», έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.