X

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τους έδεσαν, τους κούρεψαν και τους βιντεοσκόπησαν

Οι τέσσερις άνδρες δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! "Ατιμωτική πράξη με συμβολισμό το κούρεμα" λένε τα θύματα...

Ant1news

Ένα απίστευτο περιστατικό χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δράστες δεν είχαν σκοπό απλά να ληστέψουν τα θύματά τους αλλά ήθελαν να στείλουν μήνυμα στην πακιστανική κοινότητα της πόλης, τονίζοντάς τους ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν οι Αφγανοί και ότι οι Πακιστανοί πρέπει να την εγκαταλείψουν....

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα θύματα, περίπου 15 Αφγανοί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά τους και αφού τους ακινητοποίησαν, δένοντάς τους με καλώδια, τους κούρεψαν ενώ τους βιντεοσκοπούσαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μικροποσά που είχαν επάνω τους και έφυγαν ανενόχλητοι!

Οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και διευκρίνισαν ότι η πράξη του κουρέματος παρά τη θέληση κάποιου έχει ατιμωτικό χαρακτήρα στα μουσουλμανικά κράτη.

Ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση ενώ από τα στοιχεία που έδωσαν τα θύματα της επίθεσης, έχει σκιαγραφηθεί το προφίλ κάποιων εκ των δραστών.