X

Αλεπουδάκια.... κατοικίδια τρελαίνουν τη Χαλκιδική!

Τρία μικρά αλεπουδάκια έχουν βρει τροφή αλλά και στοργή σε ένα σπίτι στο χωριό της Μεγάλης Παναγίας! Πλέον έχουν ονόματα, αλλά και τα δικά τους πιατάκια!

Ant1news

Τρεις παράξενους επισκέπτες έχει τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της μια γυναίκα στο χωριό της Μεγάλης Παναγίας στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για τρία μικρά αλεπουδάκια που αποφάσισαν ότι θέλουν να γίνουν... κατοικίδια! Αρχικά κατέβαιναν κρυφά για να φάνε τα φρούτα που έπεφταν από τα δέντρα. Όταν όμως κατάλαβαν ότι εκτός από τροφή μπορούν να βρουν και φροντίδα, οι επισκέψεις τους γίνονταν πιο συχνές.

Έτσι, η κα Πηγή Αδραχτά δέχεται τους μικρούς της φίλους τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, τους ταΐζει με το χέρι, παίζει μαζί τους και απολαμβάνει τη συντροφιά τους! 

«Έρχονται αθόρυβα, συνήθως το σούρουπο. Μερικές φορές και το πρωί. Έτρωγαν τα φρούτα που έπεφταν από τα δέντρα. Αρχίσαμε να βάζουμε διάφορες λιχουδιές συνήθως από το φαγητό μας. Κάθε μέρα πιο κοντά... Και πλησίαζαν. Μέχρι που άρχισαν να τρώνε από το χέρι μας. Τώρα έχει η καθεμία το πιατάκι της. Κάθονται κοντά μας και μας παρακολουθούν με περιέργεια» τονίζει η κα Πηγή στο halkidikinews.gr.

Δυστυχώς τα αλεπουδάκια θα μείνουν και πάλι μόνα τους το φθινόπωρο, καθώς η ίδια και η οικογένειά της βρίσκονται εκεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.