X

Νέο σπαρακτικό μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη

Συγκινεί ξανά η μικρή κόρη της Ζωής Λάσκαρη. Το μήνυμα που ανήρτησε, η υπόσχεση στη μητέρα της και ο πόνος που θα γίνει δημιουργία...

Ant1news

Ο αιφνίδιος θάνατος της Ζωής Λάσκαρη σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι εκείνη δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η μικρή της κόρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, είναι εκείνη που εκφράζεται πιο έντονα και μέσω Instagram λέει το δικό της "αντίο" στη μητέρα της, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της σε εκείνη.

Έτσι, μετά το πρώτο της μήνυμα στο διαδίκτυο, η ίδια ανήρτησε μια νέα φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά της τη μητέρα της.

Τα λόγια που τη συνοδεύουν είναι και πάλι σπαρακτικά, αλλά και τρυφερά."Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου.. η μυρωδιά μου... η καλύτερη μου φίλη. Η μαμάκα μου" γράφει η Μαρία Ελένη και συνεχίζει:

"Μου δίνεις τέτοια δύναμη που ο πόνος όλος θα γίνει δημιουργία... Και θα γελάω μαμά μου θα γελάω γιατί θέλω η ψύχη σου να είναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω... Όπως γελάγαμε μαζί!! Και είμαι τόσο ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος... χωρίς ΓΙΑΤΙ... έτσι γούσταρες απλά! Ήταν η δικιά σου ΖΩΗ".