X

Ξετρελαμένη με την Αντίπαρο η Γούπι Γκόλντμπεργκ

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός κάνει διακοπές στο νησί και όπως είπε θέλει να πάρει σπίτι στο νησί.

Ant1news

Ξετρελαμένη με την Αντίπαρο δηλώνει η Γούπι Γκόλντμπεργκ, που απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί. Δηλώνει μάλιστα τόσο ενθουσιασμένη από την φυσική ομορφιά και τους ανθρώπους της Αντιπάρου, που εκμυστηρεύθηκε σε ντόπιους ότι θέλει να αγοράσει εξοχικό στο νησί

Η βραβευμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, έφτασε στην Αντίπαρο πριν από πέντε ημέρες συνοδευόμενη από την αδελφή της και δύο στενούς της συνεργάτες, αλλά και τα σκυλάκια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενείται στη βίλα του ελληνικής καταγωγής, ισχυρού παράγοντα στην βιομηχανία του αμερικανικού κινηματογράφου, Τζιμ Γιαννόπουλου, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της Paramount Pictures.

Η Γκόλντμπεργκ κυκλοφορεί στην Αντίπαρο συνήθως με τα σκυλάκια της.

 

Κάνει τις αγορές της από τοπικά μαγαζιά, πίνει τα τσιπουράκια της και διασκεδάζει τα βράδια σε μπαρ του νησιού που παίζει ροκ μουσική, δίχως να διστάζει να χορέψει ακόμη και επάνω στα τραπέζια.

 

Η διάσημη ηθοποιός είναι φιλική με όλους και φωτογραφίζεται με όποιον της το ζητήσει, όπως με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος έτυχε να περνά κι αυτός μέρος των διακοπών του στην Αντίπαρο.