X

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Πολάκης

Τι οδήγησε τον Αν. Υπουργό Υγείας στα χέρια των συναδέλφων του. Τι λέει το περιβάλλον του. Τα περαστικά απο τον Άδ. Γεωργιάδη.

Ant1news

Ένα επεισόδιο αρρυθμίας που είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τον οδήγησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Πολάκη, το επεισόδιο δεν κρίνεται σημαντικό, καθώς ο Υπουργός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και πραγματοποιεί τακτικά εξετάσεις για την υγεία του, χωρίς όμως να είναι κάτι επικίνδυνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Υπουργός παρέμεινε εντός του νοσοκομείου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά σύμφωμα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας θα έπερνε εξιτήριο το βράδυ της Πέμπτης.

Από το περιβάλλον του αναπληρωτή Υπουργού, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να παραμένει για προληπτικούς βέβαια λόγους, στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

  

Η επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αναφέρει ότι «ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί, μετέβη στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται αυτή την ώρα και ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα απόψε».

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον κ. Πολάκη, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση του στο Twitter.