X

Επιτυχία επί … τέσσερα στις Πανελλήνιες για τετράδυμες από τον Πύργο (βίντεο)

Στο παρελθόν είχαν πρωτοσέλιδο με την γέννησή τους και τώρα με την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες. Τι δήλωσαν για την επιτυχία τους τα τέσσερα κορίτσια.

Ant1news

Μπορεί άραγε η ευτυχία να μετρηθεί επί… τέσσερα; Στην περίπτωση της Νικολίας, της Αιμιλίας, της Χριστίνας και της Μαριάννας Καρυανού, των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο που πολλές φορές είχαν γίνει στο παρελθόν πρωτοσέλιδο με την γέννησή τους, σίγουρα μπορεί! 

Τα τέσσερα κορίτσια πέρασαν σε διαφορετικές σχολές η κάθε μία. Η Αιμιλία στην σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.  

Οι ίδιες δηλώνουν ευτυχισμένες και περιμένουν να ανοίξουν τα φτερά τους για τις σχολές τους και το όνειρο της φοιτητικής ζωής τις περιμένει.  

 

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρωινή της Ηλείας είπαν πως «ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή…». 

Τα τέσσερα κορίτσια μίλησαν και στο orttvgr: