X

Αδελφοκτονία στα Τρίκαλα: Δεν ήθελα να σκοτώσω τον αδελφό μου, αλλά να τον τρομάξω

Ο δράστης, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε.

Ant1news

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής μεταξύ αδελφών!

Συγκεκριμένα, συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδελφό του, καθώς κατά πληροφορίες τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές για πολλά χρόνια.

Μιλώντας στο trikalanews.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε πως ο 66χρονος ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69χρονο αδελφό του, αλλά να τον τρομάξει και ότι ευρισκόμενος σε άμυνα, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο δράστης βλέποντας τον αδερφό του να κρατά δίκρανο και μαχαίρι, ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για να τον τρομάξει μην μπορώντας όμως να εξηγήσει πως τα σκάγια βρήκαν τον αδελφό του αλλά και την γυναίκα του θύματος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος η αιτία ήταν ένα εξώδικο για τα περιουσιακά που εξόργισε το θύμα, ο οποίος κατευθύνθηκε μαζί με την 71χρονη γυναίκα του στο πατρικό του σπίτι, που διαμένει ο δράστης και όπου έγινε το φονικό.