X

Νέο περιστατικό επίθεσης συμβασιούχου στο δήμο Μαραθώνα

Ο δήμαρχος Η.Ψινάκης, απουσίαζε την ώρα της επίθεσης από το γραφείο του. Ο δράστης είχε παραιτηθεί μια μέρα πριν την επίθεση.

Ant1news

Λίγες ώρες μετά την επίθεση συμβασιούχου, με μαχαίρι, κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, ένα νέο περιστατικό «πάγωσε» τους εργαζόμενους στο δήμο Μαραθώνα.

Γύρω στις 09:30 το πρωί ένας μέχρι πρότινος συμβασιούχος του δήμου Μαραθώνα εισέβαλλε στο κτίριο και εν μέσω φωνών και απειλών έφτασε μέχρι το γραφείου του υπεύθυνου διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και προκάλεσε φθορές σε τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε θρησκευτικές εικόνες.

Στη συνέχεια επιχείρησε να εισβάλλει και στο γραφείο οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, αλλά όταν απειλήθηκε από τους εργαζομένους ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία, τράπηκε σε φυγή κι απομακρύνθηκε με το ποδήλατο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εν λόγω συμβασιούχο είχε ζητηθεί η παραίτηση του λόγω της συμπεριφοράς του. Όντως παραιτήθηκε αλλά την επόμενη ακριβώς μέρα ήταν ο δράστης του περιστατικού που τρομοκράτησε τους πρώην συναδέλφους του.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκης τη στιγμή της επίθεσης του πρώην συμβασιούχου, απουσίαζε από το γραφείο του.