X

Ανασύρθηκε νεκρός ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στη Μάνη

Είχε έρθει πρόσφατα για διακοπές στην περιοχή με τη γυναίκα του και την «ερωτεύτηκαν». Ξαναγύρισαν για μια μονοήμερη εκδρομή που στάθηκε μοιραία.

Ant1news

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια του ψαροντουφεκά που αγνοούταν από το απόγευμα της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή Χοτάσια της Μάνης.

Ο άτυχος άντρας μαζί με την γυναίκα του είχαν έρθει για διακοπές πριν από λίγες μέρες στην περιοχή κι επειδή έμειναν ενθουσιασμένοι επέστρεψαν σήμερα από την Αθήνα για εκδρομή.

Ο 42χρονος άντρας που ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου, ήταν αθλητικός τύπος και με καταδυτικό ρολόι, βαράκια κλπ, με καλό και καινούργιο εξοπλισμό και ένα καινούργιο 6μετρο φουσκωτό, με το οποίο πήγαν να εξερευνήσουν την περιοχή.

Αποφάσισε να κάνει μόνος του ψαροντούφεκο και δυστυχώς βρέθηκε σε βάθος 15 μέτρων νεκρός. Η σορός του ανασύρθηκε από καταδυτική ομάδα που συνέδραμε το λιμενικό στις έρευνες, σύμφωνα με το messinialive.gr.

Η σύζυγός του οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο για κατάθεση και την Τετάρτη στην Κόρινθο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του δυστυχήματος.