X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η ρύθμιση για χρέη κάτω των 20.000 ευρώ, το πρόγραμμα «ανάσα» από τον ΟΑΕΔ για χιλιάδες ανέργους και η εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ρύθμιση έως 120 δόσεις για χρέη κάτω από 20.000 ευρώ, το πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για 10.000 μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τα fake news βλάπτουν σοβαρά την υγεία… ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ----Νεκρή 30χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Πύργου----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Δημόσιο ανεξάρτητο, αξιοκρατικό και αποτελεσματικό----ΟΑΕΔ – Πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων----ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗΣ: Πενταπλασιάστηκαν οι άμεσες ξένες επενδύσεις----ΤΕΞΑΣ-ΙΝΔΙΑ – Πλημμυροπαθείς ενός κατώτερου θεού----ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ – Αντιφατικά μηνύματα από την Ουάσιγκτον.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τα φέουδα των υπουργών – Αντιδρούν στην εξοικονόμηση δαπανών για να δοθούν κοινωνικά επιδόματα----Προσλήψεις το 2018 εξήγγειλε ο Τσίπρας----Άσκηση αντιμετώπισης τζιχαντιστών----Εκτοξεύει νέες απειλές η Β. Κορέα----20 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα Νταιάνα----ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – Αύξηση ενοικίων στους δημοφιλείς δρόμους----Ο Τραμπ έδιωξε και τον Τζιτζίκος – ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΞ----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Στις 5 και 12 Νοεμβρίου η ψηφοφορία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνένοχοι το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του – 18 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Καλεί σε αγωνιστικό συναγερμό από την έναρξη της σχολικής χρονιάς----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – Αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα για μια ακόμα χροιά----ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ – «Ανεβάζουν στροφές» στην προετοιμασία του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ----ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» - «Απογειώνεται» η εργασιακή εκμετάλλευση----ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ – Διεργασίες για το όνομα σε ευρωΝΑΤΟικό πλαίσιο----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ – Προετοιμάζουν την απεργία στις 7 Σεπτέμβρη----ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ – «Αποτελεσματικό κράτος» στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε βουλευτές και αιρετούς – Προκλητικά «δώρα» στα ψιλά γράμματα των ρυθμίσεων που προωθεί η Αχτσιόγλου – Αλλάζουν τον νόμο Κατρούγκαλου για να πάρουν μεγαλύτερες συντάξεις! Γλιτώνουν και τις διπλές εισφορές με ειδική εξαίρεση----Ολοταχώς προς «ηλεκτροσόκ» με αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ----Φαήλος Κρανιδιώτης: Ούτε με τους λύκους, αλλά ούτε με τα… φίδια----ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 12.050 ΑΝΕΡΓΟΥΣ----Εισαγγελέας για την αθεόφοβη συριζαία στο υπ. Παιδείας----Καταιγίδα από μεταγραφές και βροχή εκατομμυρίων----ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ----Αποκαλύψεις για την Νταϊάνα 20 χρόνια μετά: Τα τελευταία λόγια της πριν ξεψυχήσει.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κερκόπορτα» για μειώσεις ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΩΝ----Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΑΣΘ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ «ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» ΥΨΟΥΣ 47,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ----Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «θλιμμένη πριγκίπισσα» - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ----Η πρώτη σχολή χωρίς αφίσες και τραπεζάκια παρατάξεων – ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗ ΣΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ----ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΕΠΕΝΔΣΕΙΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ –ΚΑΛΠΕΣ 5 ΚΑΙ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 1.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 2.000-4.000 ΕΥΡΩ----Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΙΜ, θα απαντήσει με… έργα – ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ----Επιστρέφει ο Αραούχο, μεταγραφές στο παρά 1’ για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ιδρύματα στην ομίχλη – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ----ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 10.000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 55 ΕΩΣ 67----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Κάλπες στις 5 και 12 Νοεμβρίου----Ο «Χάρβεϊ» εξασθενεί, το πλιάτσικο όχι----ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ – Ιστορικό στοίχημα για την πάταξη της γραφειοκρατίας----ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΕΣΘΟΝΟΣ – Το αντικομμουνιστικό μαντολίνο----ΚΑΤΑΚΟΛΟ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ, ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σωσίβιο από τους «πνιγμένους» - ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ – Επιχείρηση διάσωσης του προϋπολογισμού με συλλογή εσόδων από ελεύθερους επαγγελματίες που έπληξε η φοροκαταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ----ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Η ΣΑΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ----Ο ΚΙΜ ΑΠΕΙΛΕΙ – ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ----Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ – ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ «ΝΕΑ»----ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ – 22 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΡΕΤΣΟ.

ESPRESSO: ΝΙΚΗΣΕ τον καρκίνο ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – Δέος για το μέγα θαύμα που συγκλονίζει τη Λέρο----ΨΥΧΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – Πατέρας σε κατάσταση αμόκ πήγε να κάψει ζωντανή την κόρη του----ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ----Η σέξι Μαρία Μενούνος έγινε ταβερνιάρισσα----Εισαγγελέας για τις εικόνες ντροπής στο Γηροκομείο Αθηνών-----Η Μις Ρωσία Πολίνα Πόποβα αναστάτωσε την Μύκονο.