X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το χάος στην Παιδεία, τα στοιχεία για τις αποταμιεύσεις και οι ανατροπές στα εργασιακά από Μακρόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το πρωτοφανές αλαλούμ στο υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, τα στοιχεία για τις αποταμιεύσεις και η γαλλική «επανάσταση» στις εργασιακές σχέσεις είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τα 5 ορόσημα τα ης τρίτης αξιολόγησης – ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ----Ο ΜΑΚΡΟΝ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ – Η εργασιακή μεταρρύθμιση εξαγριώνει τα συνδικάτα----ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ… Τελικά η οικονομία αναπτύσσεται κι αλλιώς----ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καλωσόρισαν το νομοσχέδιο----ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: «Οι κομμουνιστές είναι οι χριστιανοί, οι άλλοι μας έκλεψαν τα λάβαρα»----“Podemos” στη Βραζιλία από άσους της μπάλας – ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΑΡΩΜΑ----ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ – Άνετη νίκη 90-61 με την Ισλανδία----«ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018» - Οδυνηρή ισοπαλία 0-0 με την Εσθονία.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι αποταμιεύσεις τροφοδοτούν την ανάκαμψη – Οι Έλληνες καταναλώνουν τρώγοντας από τα έτοιμα----Ανατροπές στα εργασιακά από Μακρόν----Φρένο στην πληρωμή των συμβασιούχων----Προς έμμεση αξιολόγηση των καθηγητών στο Λύκειο----Καινοτόμος θεραπεία της λευχαιμίας – Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ----Ψηφιακό εργαστήρι η οικία της Λέλας Καραγιάννη----ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ – Εντοπίστηκαν μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής----Μείωση των τιμών των ακινήτων – ΚΑΙ ΤΟ Β’ ΤΡΙΜΗΝΟ----ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ – Άσκηση με πραγματικά πυρά από ΗΠΑ, Ν. Κορέα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ – Επικίνδυνη εξέλιξη για το λαό η παράταση της συμφωνίας για τη Σούδα -  ΚΚΕ: Η κυβέρνηση συνεχίζει και σ’ αυτόν τον τομέα την πολιτική των προηγούμενων, εμπλέκοντας τη χώρα ακόμα πιο βαθιάς στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς----ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – Χιλιάδες παιδιά εργατικών-λαϊκών οικογενειών εκτός παιδικών σταθμών----«ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» - Σχέδιο μεταμφίεσης του σημερινού σάπιου και διεφθαρμένου αστικού κράτους----ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΘ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – Εντατικές προετοιμασίες από τις ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η αντιλαϊκή πολιτική «κράχτης» για επενδύσεις----ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – Με νέες ασκήσεις οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση----ΚΚΕ – Περιοδείες σε χώρους δουλειάς και πυρόπληκτες περιοχές.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΕΙΣΤΕ όλοι σαχλαμάρες! ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ» - Νέα επίθεση από άνθρωπο του Γιώργου Παπανδρέου στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ – Αίτημα να ελεγχθεί ο Καμίνης από επιθεωρητές του υπ. Οικονομικών----Μεγαλοδημοσιογράφς απέκρυψε εισόδημα 518.305 ευρώ! Ποιος είναι;-----Σάββας Καλεντερίδης: Σχέδιο δολοφονίας με εντολή Ερντογάν----«ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ» - ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ----Επανέρχονται οι δασοφύλακες! Είδες ο ΣΥΡΙΖΑ;-----ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ «ΘΑΥΜΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΥΡΙΣΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ----«Τύμπνα πολέμου» μεταξύ ΗΠΑ, Β. Κορέας----ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ----Εθνική: Νίκη στο μπάσκετ, στραπάτσο στο ποδόσφαιρο----Εύγε! Ο επιχειρηματίας Δημ. Νικολούζος πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του  Παιδιού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ξηλώνουν τις Πανελλαδικές του Ιανουαρίου – ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ----Ν.Δ.: ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΤΟ 2018 ΓΙΑ 140.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 85 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΣΙΑ 320 ΕΚΑΤ.----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ----ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ----ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Απερρίφθη λόγω «προχειροτήτων» ο φάκελος για ένταξη της Αμφίπολης στο ΕΣΠΑ----Κλώτσησε την ευκαιρία να πάει από τώρα στα μπαράζ – ΑΣΦΑΙΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ, ΕΝΩ Η ΒΟΣΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ----ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ----Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ… ΜΙΣΗ ΒΟΥΛΗ «ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κακά μαντάτα εκ Παρισίων – ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ – ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ----ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΖΗΤΑ Η Ν.Δ.----ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΡΩΣΦΗΛΔ – Θα μας πάρουν τα… ιδρύματα οι αριστεροί----ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – Άμεσες κυρώσεις ζητά η Βρετανία κατά της Βόρειας Κορέας----ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 – Σοβαρεύτηκε και σάρωσε 90-61 την Ισλανδία----ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – Τρέλα για Αραούχο και Βιεϊρίνια----ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – Κλότσησε το «δώρο» της Κύπρου, 0-0 με την Εσθονία.

ΤΑ ΝΕΑ: Ρεσιτάλ παροχολογίας – ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΘ – Υπόσχονται από διορισμούς και κοινωνικά επιδόματα μέχρι κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων----ΕΦΙΑΛΤΗΣ – Ο ΕΝΦΙΑ ΔΗΜΕΥΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ----ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ----ΑΘΗΝΑ 1917 – ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ----ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ----ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΡΙΛΕΡ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

ESPRESSO: ΑΠΟ τις τσόντες στο Survivor – Ο πρώην παρτενέρ της Μαριάννας Ντούβλη θέλει να αναστατώσει την TV----Της τρελής με τον Μένιο Φουρθιώτη – Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη τον στήνουν στον τοίχο και απειλούν με δικαστήρια----ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ – Ελληνίδα πίσω από το πάρκο με γυμνιστές στο Παρίσι----ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; 200.000 άνθρωποι «πειραματόζωα» στα δίχτυα του “Big Brother”----ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΝΕΑΡΟΥ «ΔΡΑΚΟΥ»----ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΟΣΟ – Ανατριχιαστικό «μήνυμα» εξαφανισμένου στη μητέρα του.