X

Το απολυτό ριάλιτι επιβίωσης, “Σταρούμπες & Καρύδες”, στο Netwix

Το 1ο επεισόδιο είναι ήδη online με τους καλύτερους και πιο απίθανους Έλληνες celebrities.

Ant1news

Τα ριάλιτι περιπέτειας είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο trend. Έτσι, το Netwix.gr, το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με 100% αυθεντικό περιεχόμενο, πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά… Επιστρέφει με το ΑΠΟΛΥΤΟ ριάλιτι επιβίωσης για τη νέα σεζόν, με τίτλο «Σταρούμπες & Καρύδες» και σαρώνει το διαδίκτυο!

Στο 1ο επεισόδιο με τίτλο «Το πρώτο αίμα», ήδη στον αέρα και διαθέσιμο στο Netwix.gr, απολαμβάνουμε την επική έναρξη του reality επιβίωσης «Σταρούμπες & Καρύδες», στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι και πιο απίθανοι Έλληνες celebrities.

Παρακολουθούμε, μεταξύ άλλων, τους Ηλία Ψινάκη, Νότη Σφακιανάκη Σπύρο Σούλη, Νίκο Αλέφαντο, Λευτέρη Παπαδόπουλο και Κώστα Πρέκα, να καταφτάνουν στις αφιλόξενες παραλίες του Άγιου Μαυρικίου και να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της νέας τους περιπέτειας.. Η ομάδα των «διάσημων» αναμετράται με τους «κοινούς θνητούς» στο πρώτο αγώνισμα, μόνο που ο παίχτης που θα τους εκπροσωπήσει δεν αποδεικνύεται και τόσο καλή επιλογή..

Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης για τη σεζόν, στο Netwix.gr: http://www.netwix.gr/staroumpeskaikarudes και ακολουθήστε το Netwix στο Facebook: https://www.facebook.com/netwixgr/, για να μάθετε πότε είναι το επόμενο επεισόδιο.

 

 

 

 

Stay tuned!

#staroubes&karydes