X

Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Ποια τα νεότερα για την υγεία του Προέδρου της Βουλής.

Ant1news

Εξαιρετική κρίνεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος μετά από στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ειδικοτερα ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Βουλής για την κατάσταση της υγείας του κ. Βούτση αναφέρει: «ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική».

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Βουλής, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες.

Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, τις ευχές τους προς τον πρόεδρο της Βουλής εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. «Περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Σιδερένιος!», έγραψε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης εύχεται ολόψυχα περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.