X

Συγκλονίζει ο θάνατος του μικρού Νίκου στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Τραγωδία από αυτές που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους. Ελεύθεροι οι δύο συνοδοί και οι δύο εργάτες. "Είναι σαν να έχασα ένα δεύτερο παιδί μου" λέει ο κ. Γιαννόπουλος.

Ant1news

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του “Χαμόγελου του Παιδιού” αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για τον θάνατο του μικρού Νίκου, ο οποίος έπεσε σε βόθρο εν ώρα καθαρισμού μέσα στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην περιοχή Θέατρο της Αρχαίας Κορινθίας.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο οργανισμός έκανε λόγο για «ημέρα σπαραγμού», ενώ συγκλονισμένος δήλωσε ο πρόεδρός του, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος στο άκουσμα της τραγικής είδησης έφθασε στην Κορινθία. «Είναι σαν να έχασα ένα ακόμα παιδί μου» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιαννόπουλος.

Πρόκειται για μια αληθινή τραγωδία από αυτές που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους. Το τρίχρονο αγγελούδι, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για λόγους ασφαλείας βρισκόταν στην τραπεζαρία, αλλά ξέφυγε και βρέθηκε στο στενό φρεάτιο βάθους τεσσάρων μέτρων.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Ο μικρούλης λίγο αργότερα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν το αγοράκι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο μικρούλης φιλοξενούνταν μετά από εισαγγελική εντολή στο σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” μαζί με ακόμη 37 παιδιά. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις στην Διευθύντρια και σε δύο συνοδούς από τις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” και δύο εργαζόμενους του βυτιοφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο συνοδοί ανηλίκων και οι δύο άνδρες έως ότου διενεργηθεί περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.