X

Οδηγός λεωφορείου καταγγέλει ομαδικό ξυλοδαρμό από ταξιτζήδες

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι τον έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν, ενώπιον των έντρομων επιβατών του λεωφορείου.

Ant1news

Επίθεση σε βάρος του από ομάδα ανδρών στη Ρόδο καταγγέλλει ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου στη Ρόδο.

Ο ίδιος προσέφυγε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με έγκληση κατά μέλους του Δ.Σ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου και κατά παντός άλλου φυσικού και ηθικού αυτουργού για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράνομη βία, για αυτοδικία, για απειλή, για έκθεση και για σύσταση συμμορίας.

Υποστηρίζει ότι στις 3 Σεπτεμβρίου αφίχθη με τουριστικό λεωφορείο σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Φαληράκι για να παραλάβει 8 Ιταλούς τουρίστες, προκειμένου να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο, διαθέτοντας μάλιστα το σχετικό voucher, στο οποίο αναφέρονταν τα ακριβή στοιχεία της κράτησης, που είχαν κάνει οι πελάτες από τις 24 Αυγούστου 2017.

Κατά τη διάρκεια της επιβίβασης των πελατών τον πλησίασαν δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων του συστήθηκε ως πρόεδρος των ΤΑΞΙ και του ζήτησε να του δείξει το voucher της μεταφοράς. Ωστόσο αρνήθηκε να δείξει στον άτυχο οδηγό κάποια ταυτότητα και άρχισε να κατεβάζει από το λεωφορείο όσες βαλίτσες πελατών είχε ήδη φορτώσει.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο οδηγός αντέδρασε και μπήκε μπροστά του για να τον σταματήσει. Τότε ήταν που, όπως υποστηρίζει, ξεκίνησε η επίθεση εναντίον του, όχι μόνο από τους δύο άνδρες αλλά και από άλλα πέντε με έξι άτομα που έφθασαν στο σημείο.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι τον έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν, ενώπιον των έντρομων επιβατών του λεωφορείου, ενώ εκείνος φώναζε βοήθεια, τρομάζοντας τους δράστες που τελικά τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου κατά την εξέταση του από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκδορές και κακώσεις.