X

Πρωτιά για βίντεο του ΕΟΤ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεχώρισε ανάμεσα σε 23 υποψηφιότητες και ταξιδέψτε σε μόνο λίγα από τα άπειρα υπέροχα τοπία της χώρας μας.

Ant1news

Το πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο πήρε σε βίντεο του ΕΟΤ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού.

Το βίντεο του ΕΟΤ με τίτλο «Greece- Α 365-Day Destination», ξεχώρισε ανάμεσα σε 23 υποψηφιότητες στον παγκόσμιο διαγωνισμό με θέμα την τουριστική προβολή ευρωπαϊκού προορισμού.

Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Αντώνη Θεοχάρης Κιούκας και έχει διάρκεια 3:36’. Το θέμα του είναι οι εικόνες, οι ήχοι και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η επιλογή της ταινίας του ΕΟΤ για την Ελλάδα έγινε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους προέδρους των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καθιέρωσε το διαγωνισμό βράβευσης των καλύτερων βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, σε αναγνώριση της μεγάλης σημασίας των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών. Αναδεικνύονται οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία).